U17: Pont nélkül maradtunk

Hétvégén Tárnokra látogattunk, ám ezúttal nem sikerült pontot szereznünk. Hiába lőttünk két gólt is idegenben, sajnos kevésnek bizonyult. Szomorkodni nincs ok, hiszen hétvégén már itt is a javítás lehetősége, amikor újfent idegenbe, ezúttal Szigetvárra utazunk💪

🗣🎙Mérkőzést követően Lukács Tamás vezetőedző értékelt:

„Erős Tárnokhoz látogattunk. A mérkőzés elején megbeszéltük, hogy mi kell ahhoz, hogy győztesen hagyjuk el a pályát. Az első félidőben a játékunk nagyon rendben volt. Feltolt védekezésünk miatt rengeteg labdát szereztünk az ellenfél térfelén, sok helyzetünk volt, de ezeket most is kihagytuk.

Az ellenfél az első félidőben 3 kapura tartó lővéséből 3 gólt szerzett. Sajnos a gólokat óriási egyéni hibák előzték meg és így adtunk egy félidőnyi előnyt az amúgy sem gyenge Tárnoknak.

Változtattunk a félidőben, amitől ugyan eredményesebbek lettünk, de ez is csak a kozmetikázásra volt elég. Több volt ebben a meccsben…

Ki szeretném emelni, hogy ezen a szinten ritkán látható kitűnő és korrekt játékvezetést láthattunk a bírói hármastól. Gratulálok a Tárnok csapatához a győzelemhez, mi meg jövő héten javítani szeretnénk!”

Ellenfelünknek köszönjük a mérkőzést és további sok sikert kívánunk a szezonban 👏💪🙏

Több, mint egy klub

Hajrá Telek!