U13 „sárga”: Gólgazdag siker az első felkészülési mérkőzésen

Az idei szezonban – köszönhetően a nagy létszámnak – két U13-as csapatot versenyeztetünk. Augusztus elején „sárga” csapatunk is megkezdte a munkát, Valenta Norbert vezetőedző irányításával és csütörtök délután át is estek ifjaink az első meccs „tűzkeresztségén”⚽️

Alsónémedi csapat látogatott a Sportcentrumba és a 4⃣×1⃣5⃣ perces találkozón összesen 1⃣2⃣ alkalommal zörrent a háló, így a szép számban kilátogató kíváncsiskodó tekintetek jól szórakozhattak a tikkasztó hőségben👀🌞

🎯Pántya Levente 2⃣, Vereckei Zsombor 2⃣, Demus-Kiszeli Álmos, Kirchmayer Balázs és Panderev Simeon

Minden pályára lépő játékosunknak gratulálunk👏

🗣Mérkőzést követően Valenta Norbert vezetőedző értékelt:

„A mai mérkőzésen két hasonló erőkből álló csapat egymásnak feszülését láthattuk. Ha negyedekre kellene bontanom, az elsőben görcsösséget, megilletődést és a kreativitás hiányát láttam a csapaton. Az ellenfél ezeket kihasználva tudott fölénk kerekedni.

A félidőben a fejek rendbetételével sikerült visszajönnünk és néhol szép játékkal, néhol pedig erőből oldottuk meg a feladatot és egyenlítettünk ki.

Az utolsó két negyedben teljesen megérdemelten átvettük a vezetést és végig teljes értékű partnerei voltunk az ellenfélnek, ennek köszönhetően sikerült győznünk.

Összességében nagyon sok új és fontos dolgot kell még elsajátítanunk egyénileg és csapat szinten ahhoz, hogy ez egy jól működő gépezet legyen a bajnokságban.

Köszönjük az Alsónémedinek az edzőmérkőzést és további sok sikert kivánunk.

Hajrá Telek!”

Alsónémedi csapatának köszönjük a mérkőzést és további sok sikert kívánunk a szezonban🤝🙏

Mert itt focizni jó💙💛

Hajrá Telek!💙💛