U15: Véget ér a felkészülés, kezdődik a bajnokság

Vannak korosztályaink, amelyek nagy átalakuláson mentek keresztül a nyári időszakban. Ilyen csapat az U15-ös brigádunk is, ahol szinte teljesen átalakult a keret, köszönhetően egyrészt a kisebb korosztályból érkezőknek, másrészt pedig a számos új igazolásnak💪

A regionális bajnokságban induló gárdánk nagy kihívás és egyben kaland elé néz, hiszen igazi nagy utazás lesz ez a szezon, köszönhetően a Baranya Vármegyei besorolásunknak🚌

A felkészülés immár a célegyenesbe ért, így az elvégzett munka és az új szezon várakozásait illetően Lukács Tamás vezetőedzővel beszélgettünk:

🎙Hosszú éveket követően nem a megszokott csapatod mellett láthatunk idén az oldalvonalnál. Milyen érzés ennyi idő után egy másik korosztállyal dolgozni?

🗣Nagyon furcsa volt, hogy sok év után nem ugyanazokkal arcokkal találkozok az első edzésen, de legalább ennyire izgatott is voltam, hogy megismerjem az új Csapatomat.

🎙Az elmúlt évekhez képest szép létszámmal dolgozhattál a felkészülés alatt, ugyanakkor egy teljesen új gárdát kellett kialakítani a sok új érkező okán. Milyennek értékeled a felkészülést?

🗣Fantasztikus volt a Srácok edzéslátogatottsága! Ha nem jön közbe egy-két sérülés, talán a 90%-ot is elértük volna, ami hihetetlenül nagy szám, főleg annak fényében, hogy hetente 4 edzés és egy mérkőzés volt a penzum.

Ez egy vadonatúj Csapat, mert 10-12 új ember csatlakozott a kerethez. Mind fizikálisan, mind taktikailag, mind technikailag sokat fejlődött a Csapatom az elmúlt 5 hétben, de ha lenne legalább még egy 5-ös akkor sem mondanám azt, hogy teljes a felkészülés, mert rengeteg még a munka! Amit lehetett, azt beletettük ebben a rövid időszakban.

🎙Mire számítasz az első meccset, illetve a szezont illetően?

🗣Megmondom őszintén, fogalmam sincs, hogy milyen játékerőt képviselnek a velünk azonos csoportban lévő csapatok. De ha öszinte akarok lenni, nem is nagyon ezen van a fókusz, hanem azon, hogy a saját kis Csapatom, mérkőzésről mérkőzésre fejlődjön! Nagyon jó lenne ha itt a bajnokság elején, a fejlődést 2-3 győzelem „megsegítené”!

🆚Csapatunk a Mohácsi TE 1888 ellen lép pályára

⏰Szombaton 12 órai kezdettel

🏟A mohácsi Kórház utcai pályán

Aki teheti, látogasson el idegenbe és szurkoljon csapatunknak📢

Mert itt focizni jó💙💛

Hajrá Telek!💙💛