U13 „kék”: Győzelem a szakadó esőben

Szombat ebéd helyett a játékvezető harsanó sípszavára lépkedtek szorgosan az U13-as „kék” brigád játékosainak lábai🦵⚽Repül az idő, hiszen ma már a 4. fordulóra került sor az első osztályú bajnokságban. Ezúttal a Hozzánk hasonlóan szintén veretlen, kulturált focit játszó Pilisi LK legjobbjait láttuk vendégül🆚

Az „égieket” nem igazán „hatotta meg”, hogy fiatalok játszanak, ugyanis reggeltől szakadó esővel „varázsolt” ködös Albiont a Sportcentrumba🌧A pazarul előkészített centeren feszült egymásnak a két alakulat és az első etap gól és szinte helyzet nélkül csordogált.

A második negyedben aztán megtört az a bizonyos „jég” és Fehér Benett vezérletével a már jól „megszokott” foci „ült” a pályára. Benett kétszer 2⃣0⃣🎯, míg Csala Márk egyszer „esőtelenítette” a kapuhálót belülről 3⃣0⃣🎯.

A harmadik játékrészben még Fehér Benett megrúgta a mesterhármasához szükséges újabb találatot 4⃣0⃣🎯és hiába jegyeztek a vendégek is egy gólt, magabiztosan nyertük meg az újabb mérkőzést, ezzel egyedüli csapatként veretlenül állunk a bajnokságban💪🔥

Bravó Srácok👏👏👏

🗣Mérkőzést követően Horváth Zoltán vezetőedző értékelt:

„Egy veretlen és jól szervezett csapattal találkoztunk, akik az első negyedben alig engedtek területet, így nagyon kevés helyzetet tudtunk kialakítani.

Ahogy azt előre elterveztük, több gyors játékosunk is bejött a második játékrészben, továbbá taktikailag is feljavultunk, amely azt eredményezte, hogy egymás után dolgoztunk ki helyzeteket. Már csak idő kérdése volt, hogy mikor lőjjük az első gólunkat. Kettőt is lőttünk egymás után, onnantól kezdve pedig az egész meccset a kezünkben tartottuk.

Azt mondhatom, hogy most mindenki jól játszott, gratulálok minden játékosomnak!”

Pilis csapatának köszönjük a mérkőzést és további sok sikert kívánunk a szezonban🤝🙏

Mert itt focizni jó💙💛

Hajrá Telek!💙💛