Öregfiúk: Fontos győzelem az RTK ellen

Újabb forduló pörgött le hétfőn az Öregfiúk versenysorozatában és ismételten hazai pályán játszottunk az elmúlt heti Honvéd elleni bajnokit követően ⚽

Az első játékrészt előnyben tudtuk le Szécsi Attila találatának köszönhetően ⚽🎯fordulást követően két percig egál volt az eredményjelzőn, ám Gábor Zoli gólja 3️⃣ pontot hozott a „konyhára” 💪✅

🗣Mérkőzést követően Attila Szécsi játékos-edző értékelt:

„Bíztam benne, hogy mindenki átérzi ennek a meccsnek a jelentőségét, hiszen minden más eredmény, ami nem győzelem, csalódás lett volna.

Nagyon profi akarattal és elszántsággal álltunk bele ebbe a meccsbe. Ráadásul végig feltoltan játszottuk most a játékunkat, területet se hagyva az ellenfél játékosainak. Már az elején eldönthettük volna a mérkőzést, azonban pontatlanok voltunk így csak a félidő végére sikerült megszerezni a vezetést.

A második félidőben is mentünk, tettük a dolgunkat, de sajnos egy figyelmetlenség miatt az ellenfél kiegyenlített. Azonban dicséretes, hogy a csapat nem állt le, hanem szinte azonnal vissza vette a vezetést és a győzelmet már nem engedte ki a kezéből.

Jövő héten fogadjuk a Goldballt, akik ellen szintén nagyon fontos lesz a győzelem, hogy oda kerüljünk a tabellán, ahol szeretnénk magunkat látni, és egy kicsit megnyugodjunk! Hajrá Öregfiúk Hajrá Telek!”

Ellenfelünknek köszönjük a mérkőzést és további sok sikert kívánunk a szezonban 💪👏🙏

Több, mint egy klub💙💛

Hajrá Telek!💙💛