Öregfiúk: Kettőből kettő

Hétfőn hazai pályán is bemutatkozhatott Öregfiúk csapatunk. A tavaszi menetelés második fellépésén a Budapesti Atlétikai Klub Egyesület látogatott Halásztelekre ⚽️

🔟perc sem telt el a kezdő sípszót követően máris 2️⃣ gólos előnyben voltunk. Berhidai Dani ⚽️🎯 és Balogh Peti ⚽️🎯találatát követően úgy nézett ki, hogy az első fordulót követően ismét egy gólfieszta szemtanúi leszünk. Erősödhetett ezen érzet akkor is, amikor negyedóra elteltével 2️⃣1️⃣-et mutatott az eredményjelző.

Az érzet azonban ezúttal csalóka volt, hiszen a gyors gólváltást követően csupán helyzetek maradtak, további gólok nem. A fontos 3️⃣ pont ugyanakkor a zsebben, így továbbra is a tabella élén hasítunk 💪💪💪

Bravó Urak! 👏👏👏

🗣🎙Mérkőzést követően Szécsi Attila vezetőedző értékelte a látottakat:

„Sajnos a jó kezdést sikerült elrontanunk már a félidő végére. Pontatlanul és rendkívül kapkodva oldottunk meg egy-egy szituációt és sajnos az ellenfelet is sikerült felhozni.

A szünetben megváltoztattam a felállásunkat egy kicsit stabilabbá téve a középpályát és a védelmet, azonban a helyzeteket nem sikerült berúgni.

Jövő héten rangadó vár ránk, ahol ennél lényegesen többet kell majd tennünk a siker érdekében. Hajrá Öregfiúk, Hajrá Telek!”

Ellenfelünknek köszönjük a mérkőzést és további sok sikert kívánunk a bajnokságban 👏💪🙏

Több, mint egy klub 💙💛

Hajrá Telek! 💙💛