U17: Gödöllő látogatott Halásztelekre

Szerda délután lejátszotta első edzőmérkőzését U17-es csapatunk▶️

A tavalyi évhez hasonlóan idén is magasabban jegyzett ellenféllel nyitottuk a felkészülési mérkőzések sorát. Ezúttal a Gödöllő kitűnő játékerőt képviselő gárdája vendégeskedett a Sportcentrumban🆚

Az intenzív edzések közepette mindenki játéklehetőséget kapott, de a munka még csak most indul be igazán💪

Minden pályára lépő játékosunknak gratulálunk 👏

🗣A mérkőzést követően János Guta vezetőedző értékelt:

„Újonnan alakuló csapatunk első edzőmérkőzésén a kiváló erőkből álló, magasabb osztályban játszó Gödöllő csapatát fogadta.

A mérkőzés úgy kezdődött, ahogy vártuk, ellenfelünk folyamatos dominanciát próbált kialakítani, ami a labdatartásban működött is, de helyzetet nem tudtak kidolgozni. A középpályás forgásokra, visszalépő emberekre jól reagáltunk, kb. 25 percig egyenrangú ellenfelek voltunk. A kapott gól megzavarta a csapatot, ezután érthetetlen módon egymás után 4 gólt(!) rúgattunk ellenfelünkkel.

A második félidőben ismét sikerült egy „mesteri passzal” ziccerbe hoznunk az ellenfél támadóját, így nőtt a hátrányunk. Ebben az időszakban beszorult a csapat ellenfelünk több helyzetet is kidolgozott, de álltuk a sarat. A mérkőzés utolsó negyede azonban egyértelműen a miénk volt. Öt óriási helyzetet alakítottunk ki, amiből négyszer egyedül vezettük a kapusra, de sajnos nem sikerült betalálni.

Összességében nagy részben elégedett vagyok a látottakkal, az egyéni hibákat levéve nem játszottunk rosszul. Ellenfelünk jóval előrébb tart, nagyon ügyes játékosokból áll, jól képzett gárda mégis azt érzem, hogy amíg 100%-ban tudtunk koncentrálni, addig nem találtak rajtunk fogást. Ez a koncentráció ma 25 percig tartott, azon kell dolgoznunk, hogy ezt az időt egyre jobban ki tudjuk tolni. Bizakodó vagyok!”

Gödöllő csapatának gratulálunk és további sok sikert kívánunk a szezonra🤝🙏

Mert itt focizni jó💙💛

Hajrá Telek!💙💛