Öregfiúk: Bajnoki serleg és érem átadás

Bajnokcsapat! 🏆🥇 Ehhez nem igazán kell sok mindent hozzáfűzni 👏👏👏

🏆🥇 A bajnokcsapat tagjai:

Farkas Péter, Komáromi János, Kégler Péter, Kiss Norbert, Balogh Péter, Nyisztor Donát, Mészár Gábor, Szécsi Attila, Béky Gábor, Gábor Zoltán, Papp László, Laposa Gergő, Pereszlényi András, Kalácska Tamás, Varga Ervin, Berhidai Dániel, Légrádi Attila, Hoffmann József, Demjén Zoltán, Vincze Roland, Máté László

Akik még pályára léptek: Hertzog Gyula, Hajdú Imre, Bognár Gábor, Sereg Gábor 🏆🥇

Gratulálunk minden pályára lépő játékosnak, parádés teljesítmény 👏👏👏

Nézzük hogyan értékelt a csapat játékos-edzője, Attila Szécsi:

🗣🎙:

„Jöttünk, láttunk, visszamennénk. Hogy egy klasszikust idézzek. Egy évet követően rögtön sikerült visszajutni a kiemelt osztályba, ahol korábban évekig szerepelt a gárda.

Először is szeretném megköszönni a csapatnak a belém vetett bizalmat és azt, hogy elfogadták azokat a fontos dolgokat amelyeket nemcsak a pályán, de azon kívül is megköveteltem.

Bár néha nyers és őszinte érzelmeket vittem az öltözőbe, azért bízom benne, hogy senkit nem sértettem meg. Az a fajta játékrendszer, amit elképzeltem a csapatnak, tökéletesen működött.

Bár néha a koncentrációnk nem volt a toppon, azért a fontosabb rangadókon mindenki oda tette magát, ahogy azt kellett.

Nem szeretnék senkit kiemelni, mert csapatként fociztuk le az ellenfeleket és csapatként is éltük meg a kudarcokat.

Az elején nehéz volt a kezdet mert össze kellett állnia a csapat magjának az újoncokkal, akik hála istennek töltésen alkalmazkodtak a játékrendszerünkhöz.

Bár az elején még döcögött a szekér a létszámot illetően, aztán főnix madárként támadtunk fel, pedig még a megszűnés szele is megcsapott Minket. Az igazolások eredményeként azonban érkeztek olyan labdarúgók, akik nem csupán mennyiségben, de minőségben is hozzá tudtak tenni a Csapathoz. Érkezésükkel és a meglévő brigád olyan kiváló társasággá alakult, amely garancia volt a sikerre.

Mi szereztük a legtöbb találatot, ráadásul Berhidai Dani a góllövőlista harmadik helyen zárt. Emellett a mi kaptuk a legkevesebb gólt. Így annak ellenére, hogy a két riválisunk folyamatosan tartotta velünk a lépést, végül sikerült ellépni mellőlük és bebiztosítani a bajnoki címet.

Mindkét riválisunkat megvertük vagy épp ikszre hoztuk, és a bajnokságban egyszer sikerült kisiklani a Pestszentimre vendégeként. Összességében tehát teljesen megérdemelt a bajnoki címünk.

Végezetül szeretném megköszönni a Vezetőségnek, továbbá Incze Gergőnek és mindenkinek aki hathatósan támogatta a csapatot a célunk elérésében.

Köszönet minden játékosnak!

Hajrá Öregfiúk! Hajrá Telek! Bajnokcsapat!”

Több, mint egy klub 💙💛

Hajrá Telek! 💙💛