Bozsik Tornán a legkisebbek

U7, U9: Megkezdtük a Bozsik tornás menetelést

Szombat délelőtt a legkisebb korosztályainkon volt a sor, hogy élesben is megmutathassák az edzéseken gyakoroltakat. Erre pedig az idei első Bozsik tornán volt lehetőség.

Először U9-es csapataink léptek pályára. Mivel keretünkből többen sem tudtak ma eljönni, ezért egy 4 fős és egy 5 fős csapatot állítottunk ki. Kapus nélkül, mínusz egyben kiálló srácaink minden meccsüket megnyerve parádéztak, míg másik gárdánkban pályára lépő ifjaink is remekeltek.

Halásztelki mezben brillírozó U9-es tehetségeink: Dobos Dávid, Dombóvári Félix, Göndöcz Tamás, Laci Náron, Pakai Dominik, Sefcsik Balázs, Sponga Márk, Szécsi Dominik, Tarpai Poldi.

Különdíjban részesült Göndöcz Tamás és Sefcsik Balázs.

Nagyobbak után jöttek a kisebbek, akik folytatták a remek szériát és szebbnél szebb mozdulatokkal, cselekkel és gólokkal kápráztatták el a kilátogató és szurkoló szülőket.

Halásztelki mezben brillírozó U7-es tehetségeink: Bathó Noel, Farkas Barnabás, Helgert Csongor, Nagy Máté, Nagy Zsombor, Sárdi Máté.

Különdíjban részesült Helgert Csongor és Nagy Zsombor.

Gratulálunk minden pályára lépő játékosnak. Megnyugodtunk, hogy ilyen ügyes fiatalok pallérozódnak a legkisebb korosztályokban.

💪⚽️Hajrá Telek 💙💛