U19: Diósd örülhetett a vigadalmon

Szombaton nem csupán az Őszi vigadalom nagy sikerű rendezvény helyszíne volt a Németh Ferenc Sportcentrum, de U19-es srácaink is „színpadra” léptek. No nem a klasszikus világot jelentő deszkákon🎤, hanem a világot jelentő edzőpályán⚽

Diósd fiataljai látogattak Halásztelekre, akik a dobogó legalsó fokán portyázva igyekeztek elvinni tőlünk a 3️⃣pontot 💪

Az első félidő kiegyenlített eredménye fegyelmezett játékunknak volt köszönhető, amelyen azonban a fordulást követően – egyéni hibák miatt – rés keletkezett, így egy rúgott gólunk kevésnek bizonyult ezúttal 😢

🗣Mérkőzést követően Lukács Tamás vezetőedző értékelt:

„Az első félidőben minden rendben volt a Csapattal, zárt és feszes védekezés, amihez harcos játék, valamint többször is tetszetős támadás párosult.

A második félidőben 20 perc alatt sikerült magunkat elintézni. Sajnos megint sok volt a látványos egyéni hiba, amit a Diósd azonnal ki is használt, így a második játékrész alapján teljesen jogos vendég győzelem született.

Mindig is Csapatként nyerünk vagy veszítünk, de most már nem mehetek el szó nélkül Bíró Zsolt hetek óta tartó kimagasló teljesítménye mellett. Remélem sokáig kitart még.

Meg szeretném említeni, hogy nyár óta már 4 ember játszott fel az U19-es Csapatba az U17-ből és ebből 3 Srác tétmérkőzésen, ami az ott folyó munkát minősíti.

Dolgozunk tovább!”

Ellenfelünknek köszönjük a mérkőzést és gratulálunk 👏🙏💪

Több, mint egy klub

Hajrá Telek!