U19: Ezúttal nem sikerült a pontszerzés

A múlt heti budafoki gálát követően újfent szomszédvárral meccseltünk a regionális bajnokság aktuális fordulójában 💪Lendületből érkeztünk Budatétényre, ám az első játékrészben nem igazán találtuk magunkat ❌

Fordulást követően rendeztük sorainkat és reálisan rászolgáltunk ugyan az egy pontra, ám a futball nem minden esetben igazságos ⚽

A mérkőzésen sérülést szenvedő Korodi Ádinak 🚑mielőbbi felépülést kívánunk💪💪💪💪💪

🗣Mérkőzést követően Lukács Tamás vezetőedző értékelt:

„A múlt heti játékunkat szerettük volna átmenteni a Budatétény ellen. Ez a Csapat 80%-nak sikerült is, de mi még nem vagyunk olyan jó Csapat, hogy azt a 20%-ot tudjuk kompenzálni! Nálunk mindenkinek teljes mértékben oda kell magát tennie, akkor vagyunk mi nagyon jók és eredményesek!

Az első félidőt odaajándékoztuk a Budatéténynek, ezért a szünetben 3 cserével próbáltam felrázni a Csapatot. Ez teljes mértékben sikerült is. A második félidő nagyon rendben volt, de sajnos csak 1 gólt tudtunk lőni.

Ezen a meccsen nem érdemeltünk vereséget! Remélem Korodi Ádám sérülése nem komoly és hamar visszatér közénk, gyógyulást kívánok Neki az egész Csapat nevében! Dolgozunk tovább!”

📸A fotókat ezúttal is köszünjük Sztaskó Barbarának 🙏

Több, mint egy klub💙💛

Hajrá Telek!💙💛