Öregfiúk: Egy pont és egy súlyos sérülés

Kedden második kihívásához érkezett öregfiúk csapatunk, akik Budapesten léptek pályára a BAK gárdája ellen ⚽️

Rögtön a 4️⃣. percben „sokkolva” lettünk, ugyanis egy szerencsétlen ütközést követően rosszul ért talajt játékos-edzőnk Szécsi Attila és rögtön cserére volt szükség 🔄 aztán pedig a mentő 🚑is érkezett menetrend szerint, a diagnózis pedig kulcscsonttörés 😢

Az első félidei gólváltást a második etapban is egy adok-kapok követte, így nem lehetett más a vége, mint az egy pont.

🎤Játékos-edzőnk, Szécsi Attila értékelése a mérkőzést követően:

„A mérkőzést próbáltuk azzal a lendülettel kezdeni, mint a legutóbbi hazai mérkőzést. Sajnos a sérülés átírta az eredeti tervünket, a védelmet át kellett alakítani és ez megzavarta a fejeket.

Eléggé kapkodó volt az első félidő, ráadásul kaptunk egy teljesen jogos tizenegyest. Utána gyakorlatilag futottunk az eredmény után, de szerencsére sikerült egyenlíteni.

Aztán a második félidőben ismét hátrányba kerültünk, amit újfent sikerült egalizálni.

A kapkodó játéknak köszönhetően nagyon sok labdát eladtunk a középpályán és nagyon sokat ívelgettünk, ami nem jellemző ránk. Sajnos az összes létező nagyobb helyzetet kihagytuk, így nem tudtuk bezsebelni a három pontot. Az, hogy kihoztuk döntetlenre a mérkőzést, az valahol jó dolog, mert egy motivált ellenfél ellen játszottunk.

A hibánkból tanulnunk kell és meg kell próbálni játszani a saját játékunkat. Reméljük ez a Monor ellen jövő héten menni fog.”

Ellenfelünknek köszönjük a mérkőzést és további sok sikert kívánunk a szezonban 💪👏🙏

Szécsi Attilának mielőbbi felépülést kívánunk és várjuk vissza a pályára 💪💪💪💪💪🙏

Hajrá Telek! 💙💛