Old Boys: Veretlenül vezetjük a tabellát – Szezon értékelő

Az őszi szezon zárását követően első helyen 🥇telel Old Boys csapatunk 💪Ráadásul veretlenül hoztuk le az eddigi meccseket 🔥Emelve a tétet pedig mi lőttük a legtöbb gólt, mégpedig 4️⃣8️⃣-at, 1️⃣0️⃣ meccs alatt ❗️

🗣A szezont Géza Kulcsár csapatvezető értékelte:

„Veretlenül elsők vagyunk az őszi szezonban. Lényegében 1-2 cserével menetelt a bajnokságban csapatunk, melyet sérülés hullám tizedelt meg kezdetekben /8 fő/. Ezen akadályok ellenére jó játékkal és elszántsággal küzdöttünk és értünk el szép eredményeket!

Sajnálatos esemény volt, hogy kevés hazai meccset tudtunk játszani a pályánk rossz állapota miatt. Éppen ezért a hazai pálya előnye és az összetartó étel-ital hiányzott a csapat számára, amely még jobban növelte volna a moralitásunkat.

Nekem személy szerint a főzés hiányzott, bár sokan már köszönöm helyett otthonról lájkolták az ételt. Nekik legközelebb majd virtuálisan főzök gulyást és a végén majd dobok egy szmájlit. Különben meg arra gondoltam áttérek a molekuláris gasztronómiára.

A receptem a következő – A forró üst felett átdobok öt kanál zsírt, aztán át repítek felette két kiló hagymát, feldobok a levegőbe egy marék piros paprikát kizárólag a széljárásával szembe, hogy a paprikafátyol lassan szálljon a hagyma ágyra és mint a felkelő nap…pirosítsa meg a párlatot. Ezután 5 kg marhanyakat, 8 kiló sertés lapockát és egy röpképtelen tyúkot dobok át az üst fölött, majd szakaszos párolás után felöntöm csontlével, áthajigálom felettük a zöldségeket és készre főzöm. A végén az üstbe bele teszek egy nagy követ, mert a kő leves… ma is kő leves…és hogy mi ebben a molekuláris gasztronómia, hát, hogy egy molekulám sem kíván vizet kanalazni egy nagy üstből… főleg úgy, hogy benne van egy nagy kavics.

De tavaszra minden megváltozik, és reményeim szerint az üstbe mindenki hoz valamit a spájzából, így igazi gulyásleves lesz – és forrón és csípősen ehetjük majd, ahogy az illik…

Gratulálok a csapatnak az őszi produkciójáért! Hajrá Telek!”

Gratulálunk minden pályára lépő játékosunknak 👏💪

Mert itt focizni jó 💙💛

Hajrá Telek!💙💛