Öregfiúk: Kiütéses siker

Hétfőn ismét hazai környezetben játszott Öregfiúk csapatunk. Pestszentimre látogatott Hozzánk, akikkel szemben bőven volt törleszteni valónk, hiszen egyetlen vereségünket éppen ellenük szenvedtük el, még ősszel 💪

A revans maximálisan sikerült, hiszen meg sem álltunk 7️⃣találatig úgy, hogy közben egyszer sem rezdült meg a hálónk ⚽️🎯

Győzelmünkkel továbbra is versenyben vagyunk a bajnoki címért 💪

🗣🎙Mérkőzést követően Attila Szécsi értékelt:

„Erre a meccsre egy általunk nem igazán játszott és megszokott hadrendet, 4-3-3 as felállást választottam. Mivel szélső játékosaink sérültek, így inkább a belső területeket akartam erősíteni támadásokban.

A szerkezeti változtatás eredménye, illetve az ellenfél térfelén valo letámadásos taktika meghozta a gyümölcsét. Már az első félidőben eldöntöttük a mérkőzést és gyakorlatilag le is zártuk. Ellenben ennek a presszingnek meg is éreztük a hatását, mert a második félidőben teljesen elfogytunk minden csapatrészben.

Ami még nem igazán tetszett, hogy átvettük az ellenfél old boys tempójú focijat és beleszürkültünk a meccsbe.

Ennek ellenére gratulálok a fiúknak a hét gólhoz és annak is, hogy nem kaptuk egyet sem. Most újfent két hét szünet jön, majd hazai pályán fogadjuk a negyedik helyezett Reac csapatát. A célunk továbbra is a feljutás. Kellemes Húsvétot mindenkinek. Hajrá Öregfiúk! Hajrá Telek!”

Ellenfelünknek köszönjük a mérkőzést és további sok sikert kívánunk 👏💪🙏

Több, mint egy klub 💙💛

Hajrá Telek! 💙💛