Öregfiúk: Fontos győzelem Dunaharaszti ellen

Hétfőn rangadót játszott Öregfiúk csapatunk, hiszen a taksonyi műfüvesen csapott össze Dunaharaszti gárdájával 💪A mérkőzés előtt azonos ponttal álló két brigád mérkőzése 9️⃣ találatot hozott, amelyből mi dupla annyit vállaltunk, mint a házigazda⚽️🎯

Ezzel megerősítettük pozíciónkat a középmezőnyben és loholunk előre céljaink felé 👆

🗣A mérkőzést követően Szécsi Attila játékos-edző értékelt:

„Egyértelműen az volt a célunk, hogy a 3 pontot begyűjtsük. Tudtam, hogy a Dunaharaszti jó játékot képvisel, de nagyon egy csatáros a játéka. Így a taktikai utasításokat is ez alapján adtam ki. Továbbá a középpályás játékunkat is kreativabbá sikerült tennünk és a két csatáros játékunk is bevált.

Tetszett a fiúk rendkívül agresszív, kemény játéka, ahol a labdaszerzések végig ültek és ezáltal az ellenfélnek nem sok lehetősége adódott. Sajnos ami viszont még mindig bosszantó, hogy pontrugásokból és rosszul kivitelezett helyezkedési hibákból kapunk sok gólt. Ezen változtatni kell az elkövetkező időszakban és tavasszal, ha el akarjuk érni a negyedik helyet, ahová a csapatot elsődlegesen várom.

Két meccsünk maradt, ahol azt gondolom a 6 pont reális elvárás. Előbb az Issimot kátjuk vendégül, majd zárjuk az őszt a Pénzügyőr csapatánál. Hajrá Öregfiúk Hajrá Telek!”

Ellenfelünknek köszönjük a mérkőzést és további sok sikert kívánunk a szezonban 💪👏🙏

Több, mint egy klub💙💛

Hajrá Telek!💙💛