U17: Pontszerzés a harmadik rangadón is

Szombaton lejátszotta zsinórban 3. bajnoki rangadóját is 8 nap alatt U17-es csapatunk 💪 A rendkívül feszített sorozatot veretlenül hoztuk le, hiszen a Dunaharaszti, majd a Dunaújváros elleni győzelmet követően a Szent István SE otthonából is ponttal távoztunk, így remekül zártuk a menetelést 💪🔥

A parádés teljesítményt hétfőn rekreáció követte, hiszen Guta János vezetőedző az edzőpálya helyett egész napos lazítást rendelt el a közeli gyógyfürdőbe, így jól megérdemelt lazítással indulhatott a hét 👏🛀

Bravó Srácok a nem mindennapi teljesítményhez 👏👏👏

🗣Mérkőzést követően Guta János vezetőedző értékelt:

„A mérkőzés első 20 percében érezhető volt, hogy mennyit kivett a srácokból a pár nap leforgása alatt lejátszott két rangadó.

Amint rendeződtek az erőviszonyok, mi vettük át a kezdeményezést, helyzeteket alakítottunk ki, amiből azonban sajnos nem sikerült betalálnunk. A 37. percben a semmiből érkezett egy lövés, ami szerencsétlenül pattanva védőnkről került a hálóba.

Sajnos ilyen a futball, hiába nekünk volt helyzetünk, az ellenfél szerzett vezetést.

A második félidőben növeltük a nyomást, ami egy szép támadás végén góllal párosult. A mérkőzés ezen szakaszában benne volt a győztes gól megszerzésének lehetősége, de sajnos ez ma nem sikerült. Az utolsó 10 percet tíz emberrel játszottuk le, ahol már a döntetlen megtartsa volt a cél. Ez sikerült!

Nagy sorozaton vagyunk túl, gratulálok a srácoknak a jó eredményekhez. Most a regenerálódásé a főszerep, aztán újult erővel dobjuk bele magunkat a folytatásba.”

Ellenfelünknek köszönjük a mérkőzést és további sok sikert kívánunk a szezonban 👏💪🙏

Több, mint egy klub💙💛

Hajrá Telek!💙💛