Öregfiúk: Osztálynyi különbség a nyitányon

Tegnap megkezdte első osztályú tagságát Öregfiúk csapatunk ⚽️ Első lépcsőként azonnal a tavalyi bajnokot láttuk vendégül, akik megmutatták, miért is végeztek tavasszal a tabella élén… ⚽️

🗣A mérkőzést követően Attila Szécsi játékos-edző értékelést:

„Nem fogok köntörfalazni: beleszaladtunk a késbe rendesen. Ami számomra azért szomorú, mert a pályán az első 20 percig ennek semmi előjele nem volt.

Nyilván tudtuk hogy az MTK milyen játékerőt képvisel és szerkezetben is próbáltuk azt játszani, hogy ezt ellensúlyozzuk, mégis nagyon sok egyéni hiba és eladott labda következménye lett ez a nagy arányú vereség.

Tudomásul kell venni, hogy ez már nem a másodosztály. Itt iram van, taktika van és tudni kell koncentráltan játszani. Most kereshetném a kifogásokat, hogy csak 13 játékos állt a rendelkezésemre és az újakból senkit nem tudtam nevezni adminisztrációs hiba miatt. Vagy, hogy egy-két játékosom egészségügyi problémákkal játszott, de nem fogom.

Emberként és emelt fővel kell viselni az ilyen kijózanító pofonokat is, és fel kell állni, tovább kell menni, kijavítva a hibáinkat.

Nem fogom a srácokat pellengérre állítani, mert jelenleg sajnos nagyon rossz erőállapotba vagyunk, mint az kiderült, és még nekem is meg kell találnom a megfelelő játékosokat a megfelelő szerkezetben és posztokon. A foci azért is szép, mert minden meccs után jön a következő és lehet javítani..

Hétfőn megyünk Monorra és lehetőleg elkezdődik nekünk is a bajnokság. Hajrá Öregfiúk, Hajrá Telek!”

Több, mint egy klub 💙💛

Hajrá Telek! 💙💛