Öregfiúk: Parádés győzelem a listavezető ellen

Hétfő este rangadónak adott otthont a Németh Ferenc Sportcentrum, ugyanis az eddig hibátlan, 8️⃣/8️⃣-as mérleggel rendelkező Budatétény SE csapatát láttuk vendégül.

Lendületesen és koncentráltan kezdtünk és még 1️⃣5️⃣ perc sem telt el, máris 2️⃣-vel mentünk. Gólfelelősünk, Berhidai Dani nyitotta meg a „gólcsapot” 🚰🎯⚽️, amire Pereszlényi András is rácsatlakozott 🎯⚽️. Légrády Attila találatával magabiztossá vált az előny 🎯⚽️, majd a sérüléséből visszatérő Attila Szécsi el is döntötte a találkozó kimenetelét 🎯⚽️.

Fordulást követően Nyisztor Donát növelte előnyünket 🎯⚽️, és ugyan szépítettek a vendégek, de győzelmünk nem forgott veszélyben 💪

Parádés győzelmet arattunk, jár a gratuláció Urak 👏👏👏

🎤Játékos-edzőnk, Attila Szécsi mérkőzést követő értékelése:

„A Budatétény veretlenül, első helyezettként érkezett hozzánk. Ennek tudatában készültünk mi is.

Nagyszerű iramú mérkőzést produkáltunk és a nagyobb kvalitás ki is jött a mérkőzés során. Senkit nem szeretnék most külön kiemelni, hiszen ez a CSAPAT győzelme volt, ahol minden taktikai elem megvalósult.

Gratulálok a fiúknak, elsősorban a profi hozzáálláshoz, másodsorban a mutatott játékhoz.

Külön öröm számomra, hogy hat hetes vállsérülésemből góllal és gólpasszal térhettem vissza a csapatba. Jó volt újra a pályáról irányítani a fiúkat.

Ezzel a győzelemmel utolértük a két riválisunkat, akik még egymással is játszanak az utolsó fordulóban. Tehát nem kizárt akár egy őszi elsőség sem. A második helyezésünk – amennyiben a hátra lévő két meccsünket megnyerjük – garantált.

Hajrá Telek, Hajrá Öregfiuk!”

Ellenfelünknek köszönjük a mérkőzést és további sok sikert kívánunk a bajnokságban 👏💪🙏

Hajrát Telek! 💙💛