U13: Újabb diadal

Hétvégén hazai pályán került sor az U13-as srácaink újabb bajnoki fordulójára.

Az előző fordulóban aratott 3 gólos győzelmet sikerült magasan túlszárnyalni. Hat rúgott gólunkra mindössze egy válasz érkezett! Bravó Srácok!

Vezetőedzőnk, Szederkényi Zsolt értékelése a mérkőzésről:” Nagy Milán egy hosszabb kihagyás után lépett újra pályára halásztelki színekben, viszont csapatunk egyik oszlopos tagja, Éliás Dani betegség miatt hiányzott a mérkőzésről.

Egy kicsit nehezen indult a meccs, az első negyedben néhányan nem tudták a saját játékukat játszani. Miután a problémákat megbeszéltük a rövid szünetben, a folytatásban már sikerült megfelelő fordulatszámra pörgetni a csapat játékát. Ezután már egyénileg és csapatjátékban is sikerült az ellenfél fölé kerekednünk. Jól ment az ellenfél térfelén a nyomásgyakorlás és ezzel a labdaszerzés, ami után ha lehetett gyorsan a kapu elé kerültünk, vagy ha kellett sok passzos játékkal birtokoltuk a labdát.

Gratulálok a csapat minden játékosának, külön kiemelve közülük a 4 gólt szerző Dontu Ionut Janikát, valamint a sokat fejlődő Nagy Zsombort és Kiss Ricsit!”

Hajrá Telek! 💙💛