U19: Győzelem hazai pályán

A rájátszásban négy idegenbeli találkozót követően végre először hazai pályán léphettünk pályára, ráadásul a remekül előkészített centeren 🏟Eddig győzelem nélkül állva a bajnokságban ugrottunk neki a vendég vecsési alakulatnak🆚akiket az alapszakaszban egyszer már sikerült két vállra fektetnünk.

Jól kezdtünk és irányítottuk a mérkőzést, helyzeteink pedig jelezték, ezúttal azok a bizonyos nüanszok Felénk kell, hogy billenjenek. Aztán érkezett Rádi Brúnó és sarokba dobva a nüanszokat akkora gólt ragasztott 2️⃣5️⃣-ről a bal felsőbe, hogy az állakat még most is fel kell tolni1️⃣0️⃣⚽️🎯

Előnnyel mehettünk pihenőre és jó védekezésünknek köszönhetően 3️⃣ ponttal zárhattuk le a meccset. Karok a magasba lendülhettek, a mélyen rejlő feszültség pedig felszakadhatott végre. Bravó Urak, nagyot mentetek👏👏👏

🗣Mérkőzést követően Lukács Tamás vezetőedző értékelt:

„Úgy készültünk erre a hétvégére, hogy mindenféleképpen meg szeretnénk szerezni az első győzelmünket a tavasz során. Ha nehezen is, de sikerült!

Az előre fele játékunk egy „kicsit döcögött”, de a védekezésünk – több kitünő egyéni teljesítménnyel – nagyon rendben volt! Gratulálok a Csapatomnak, nagyon megérdemelték már ezt a győzelmet! A mérkőzés után mondtam is Nekik, hogy ebben a Csapatban MINDEN egyes tag ugyan annyit ér, mint a másik! Kizárólag akkor tudunk mérkőzéseket nyerni, ha úgy harcolnak egymásért,mint a mai nap tették!

Megyünk tovább! Szeretnék Mindenkinek Kellemes Húsvéti ünnepeket kíváni!”

Vecsés csapatának köszönjük a mérkőzést és további sok sikert kívánunk a tavaszra👏🙏💪

Mert itt focizni jó💙💛

Hajrá Telek!💙💛