U19: Helytállás a dobogós otthonában

Vasárnap délutáni matinén folytatta a „kihívás sorozatát” U1️⃣9️⃣-es csapatunk, hiszen az őszi etap utolsó 4️⃣ fordulójában az első 4️⃣ helyezettel találkozunk 💪🔥

A Pénzügyőr ellen ismét jó arcát mutatta brigádunk, ám hiába rúgtunk 2️⃣ gólt is, végül nem sikerült bravúrral hazatérni ⚽️

🗣Mérkőzést követően Lukács Tamás vezetőedző értékelt:

„Tisztában voltunk vele, hogy ezen a hétvégén is egy nagyon erős csapat lesz az ellenfelünk. Sajnos az elején „belealudtunk”, amit azonnal góllal büntett a Pénzügyőr, de ezek után zárt, fegyelmezett vedekézsésből sikerült gyors ellen támadásokat vezettünk, de közvetlenül a szünet előtt egy pontrugásból ismét betaláltak!

A második félidőben rendeztük a sorokat, mert mindenki érezte, hogy több van ebben a mecccsben! Néhány hete egy nagyon pozitív légkör uralkodik a Csapat körül, ami sajnos még eredményekben nem mutatkozik meg, de játékban annál inkább!

Gratulálok a Csapatomnak a mai játékhoz és hozzáálláshoz! Meg szeretném említeni a klubnál jelenleg zajló utánpótlás nevelést, annak kapcsán, hogy a mai nap is 3 fő, U17-es játékos volt a Csapatban és nagyon jó teljesítményt nyújtottak!

Nagyon jó azt látni, hogy bármelyik kisebb korosztalyból ” adnak fel” az edzők játékosokat a „nagyokhoz” ,azok a Srácok mind megállják a helyüket. Dolgozunk tovább!”

Ellenfelünknek gratulálunk és további sok sikert kívánunk a szezonban 💪👏🙏

Mert itt focizni jó💙💛

Hajrá Telek!💙💛