U19: „Repülőrajt” Vecsésen

Legidősebb utánpótlás korosztályunk is megkezdte hétvégén a bajnokságot ▶️

A regionális küzdelem-sorozatban kezdésként a Ferihegy-Vecsés 🆚ellen léptünk pályára, idegenben ⚽

Az első félidő fegyelmezett, ám gól nélküli ❌etapját követően a fordulás meghozta Számunkra a három pontot. Két Bíró Zsolti találat közzé (Füle Kristóf és Szabó Bence passzaiból)⚽️🎯⚽️🎯beékelődött ugyan egy hazai gól is, ám Ferihegyről 3️⃣ ponttal a zsebben távozhattunk 💪👏

Szép volt Srácok, így kell kezdeni 👏👏👏A Csapatot szép számban elkísérő és buzdító szurkolónak köszönjük a biztatást, Nélkülük nem ment volna 🙏

🗣Mérkőzést követően Lukács Tamás vezetőedző értékelt:

” Végre elkezdődött a bajnokság! Nagyon kíváncsi voltam arra, hogy a felkészülés alatt mit sikerült a Srácoknak átadni abból, amit szeretnék játszatni a bajnokság során.

Az első félidőben a Csapat játéka kellemes meglepetés volt, mert amit kértem, azt teljes mértékben megvalósították, kivéve a gólt. A második félidőben az elején nagyon-nagyon bent ragadtunk az öltözőben és abban az időszakban a szerencse is mellettünk állt.

Aztán gyakorlatilag a semmiből rúgtunk, majd kaptunk egy gólt. Ezután egy fokozattal feljebb kapcsoltunk és sikerült megnyernünk a mérkőzést. A második félidő alapján egy kiharcolt győzelem volt, amihez tiszta szívből GRATULÁLOK A CSAPATNAK!

Nagyon jó játékvezetés mellett egy masszív, jó csapatot sikerült legyőznünk az első fordulóban, ami erőt kell, hogy adjon a folytatásra. Dolgozunk tovább!”

Ellenfelünknek köszönjük a mérkőzést és további sok sikert kívánunk a bajnokságban 👏💪🙏

Több, mint egy klub 💙💛

Hajrá Telek!💙💛