U19: Véget ért az őszi szezon

Vasárnap utolsó fordulójához érkezett az U19-es regionális bajnokság, amelyen ezúttal az éllovas otthonába látogattunk 🚌Több távollévő miatt 4-en lehetőséget kaptak a bizonyításra U17-es csapatunkból 💪

A listavezető hozta is a számára kötelező győzelmet, ám az eredmény ellenére korántsem vallottunk szégyent 💪Azt pedig már sosem tudjuk meg, hogy mi értelme van kettő gólos előnyben szándékosan olyan durva sérülést okozni az ellenfélnek egy teljesen ártalmatlan szituációban, amikor mentőt kell hívni 🚑🤷‍♂️

Az egész csapatnak jár a gratuláció a hozzáállásért, Bíró Zsoltinak pedig ezúton is mielőbbi jobbulást kívánunk 👏💪🙏

🗣Mérkőzést követően Lukács Tamás vezetőedző értékelt:

„Hihetetlen pech-szériaban voltunk az elmúlt időszakban, sok problémával küszküdtünk, de most nem a hianyzókról, a bajokról szeretnék beszélni, hanem arról a 13 Srácról akik hidegben, fagyban, szélben az első helyezett otthonában csúsztak-másztak, küzdöttek és harcoltak: Lukovics Olivér, Szabó Ádám, Buzás Bálint, Füle Kristóf, Obornyák Dávid, Túri Áron, Szabó Bence, Rádi Brúnó, Gacsályi Krisztián, Sztaskó Zoltán, Éliás Levente, Berta-Liptai Gergő és a mérkőzésen sérülést szenvedő Bíró Zsolt!

Az eredmény nem szép, de ezek a Srácok tisztesen helytálltak, egy olyan csapat otthonában, ahol mindenki 8,9,10 gólt kap és a sajnálatos eset után végig csinálják a második félidőt! Igazi férfi munka volt, büszke vagyok a Csapatomra!

Köszönöm a Szülőknek a támogatásukat és azt, hogy mindenhova elkísértek minket! Mindenkinek kellemes, boldog Ünnepeket kívánok és nagyon jó pihenést!”

Ellenfelünknek köszönjük a mérkőzést és további sok sikert 🙏💪👏

Mert itt focizni jó💙💛

Hajrá Telek!💙💛