U9: Győztes büntetőpárbajjal zártuk a tornát

Csütörtökön újabb korosztályunk kapott meghívást az MTK Budapest partneregyesületeinek szervezett football tornára 💪⚽️ Ezúttal U9-es legényeink mutathatták meg hol tartanak 💪

Mindössze egy cserével érkeztünk a megmérettetésre, ahol néha nüanszokon múlott egy-egy mérkőzés.

Az utolsó mérkőzésen a helyosztókra került sor, amelyen nem kis izgalmak közepette, igazi kupa hangulat uralkodott 🔥 Történt, hogy az MTK éppen edzésről érkező nagyobb korosztálya csapatunknak kezdett hangosan szurkolni a szétlövésnél. Zengett-zúgott az edzőkomplexum a „Hajrá Halásztelek” rigmustól, amely mozgósította srácaink mélyen szunnyadó rejtett tartalékait és sikerrel vehették az utolsó meccset 💪💙💛🔥

Pályára lépő játékosaink: Dobos Dávid, Juhász Máté, Laci Náron, Pakai Dominik, Szövérfi Zsombor és Varga Dominik 👏

Gratulálunk fiúk, ügyesek voltatok 👏👏👏

🗣🎙Mérkőzést követően vezetőedzőnk, Andrea ‘Muci’ Gáspár értékelt:

Nehéznek ígérkező tornára érkeztünk. Nem is csalódtunk, hiszen az ellenfeleink nagyon erős nyomást gyakoroltak ránk és gyors támadásokat vezettek.

Voltak olyan mérkőzések, amelyeken folyamatosan védekeztünk és kevés támadást tudtunk vezetni és voltak olyan meccsek is, ahol csak a helyzetkihasználásunkra lehet panasz.

Utolsó mérkőzésen a büntetőpárbajból jól jöttünk ki, így hatalmas örömmel ért véget a torna.

Mindegyik mérkőzésen a saját játékunkat játszuk, bárki legyen az ellenfél. Ez is egy olyan torna volt, ahol rengeteget tanultunk.”

Ellenfeleinknek köszönjük a mérkőzéseket és további sok sikert kívánunk 👏💪🙏

Több, mint egy klub 💙💛

Hajrá Telek! 💙💛