Felnőtt: Pont nélkül maradtunk

Szombat délután, tökéletes futball időben került sor a „mennyeimegyei” újabb fordulójára. Ezúttal a jó erőkből álló és 5️⃣. helyen süvítő Tápiószecső FC otthonába látogattunk ⚽️

Sajnos már a mérkőzés elején hátrányba kerültünk 1️⃣0️⃣ és ez a második félidő elején mindez csak fokozódott 2️⃣0️⃣. Cserékkel frissültünk, amelyet illetően szintén nem volt szerencsénk, hiszen néhány percnyi játék után Kardos Fecó és Kulcsár Zoli is megsérült, így újabb cserék szükségeltettek.

Patkó Pepe beszállt a kispadról és egy szögletet bólintott a kapuba, visszahozva ezzel a reményt 2️⃣1️⃣⚽️🎯

Ez a bizonyos remény mindössze 4️⃣ percig élt, amikor az ellen támadója parádés gólt ragasztott a bal felsőnkbe 3️⃣1️⃣ Megkaptuk a zárás felé a 4️⃣-et is, majd Gyarmati Dominik kozmetikázott még egy „csiki-csuki” végén, beállítva ezzel a végeredményt 4️⃣2️⃣

🗣🎙Mérkőzést követően Patkó Pepe értékelt:

„A csapat egy kicsit megilletődött az ellenfél játékától. Arra készültünk, hogy le fognak minket támadni, ám helyette kontrára rendezkedtek be. Ezt pedig jól csinálták, mivel bevált a taktikájuk.

Próbáltuk a játékot a kezünkben tartani, de rossz helyeken vesztettünk labdát és ezeket ellenfelünk kíméletlenül kihasználta.

Egy csapatként nyerünk és vesztünk! A sok kapott gól, nem az ellenfél erejét mutatta, hanem két játékosuk magasabb osztálybeli képességeit. További sok sikert kívánok a Tápiószecső csapatának.”

Ellenfelünknek gratulálunk és további sok sikert kívánunk a továbbiakban 👏💪🙏

Több, mint egy klub 💙💛

Hajrá Telek! 💙💛