Családi nap a Halásztelki FC életében

Mindig is büszkék voltunk arra, hogy egyesületünket a családias légkör jellemzi. Gondoltunk egyet és a szezon zárásához közeledve múlt május 28-ára Családi napot terveztünk a klub játékosai és családtagjai számára.

Amikor elkezdtük a szervezést egyre több szülő jelezte: nem csupán részt venne az eseményen, hanem szívesen részt is vállalna a szervezésben és a lebonyolításban egyaránt. Ezt követően már minden csak „jutalomjáték” és „ujjgyakorlat” volt.

A legapróbbaktól a legnagyobbakig az összes korosztály képviseltette magát a hagyományteremtő céllal megrendezett Családi napon.

 A kicsik bevehették az ugrálóvárat és a tűzoltó autót.  Az 1-es pályán kialakított grundokon nem csupán egymással, hanem a szülőkkel is kiélezett mérkőzéseket játszhattak a gyerekek. Emellett ügyességi versenyek, lábtenisz, célbarúgó verseny is színesítette a programot. Állandóan foglalt volt a teqball asztal és a büntetőrugó versenyen is kígyóztak a sorok. Utóbbi kapcsán a kisebbeknél Kulcsár Kolos U13-as játékosunk vihette haza a győztesnek járó labdát. Míg a felnőtteket is versenyre hívó kategóriában 54 (!) induló közül Éliás Levi, U16-os játékosunk bizonyult a legjobbnak.

A délután egy órától egészen estig tartó eseményen házi készítésű süteményektől, szendvicsektől, és szörpöktől roskadoztak az asztalok. De volt gyümölcs sarok, arcfestés és zene is.

De ami a legfontosabb: csupa boldog arc, sportoló gyerek és szülő, jókedv, családias hangulat és igazi közösségi érzet lengte be a Sportcentrumot.

Felsorolni is lehetetlen, milyen sokan segítettek abban, hogy ez az esemény ilyen jól sikerüljön. Ezért nem is tehetünk mást, mint MINDENKINEK KÖSZÖNJÜK, aki részese volt a Családi napnak.

A visszajelzések alapján folytatása következik…