Felnőtt: Győzelem idegenben

Szokatlan időpontban, vasárnap délután lépett pályára hétvégén felnőtt csapatunk. A múlt heti ecseri túrát követően Krisztián Jánvári és Tamás Dávid sem léphetett pályára. Visszatért azonban eltiltásából Benjámin Kónya és újra gólratörően riogathatta az ellen kapuját Gáspár Andris. Aki pedig figyelmes volt, észrevehette, hogy idén először Kovács Sólyom is a többiekkel melegített.

A hazaiak egy viszonylag jó sorozatban fogadtak minket, hiszen ugyan egy góllal alulmaradtak a bajnokesélyes Aranyszarvas otthonában, ám előtte 3️⃣ alkalommal is zsinórban nyertek és utóbbi 4️⃣ meccsükön, a 1️⃣4️⃣4️⃣-es gólkülönbség is tekintélyt parancsolónak hatott.

Aztán ilyenkor van az, amikor a statisztikusok összegyűrik jegyzetfüzetüket, hiszen parádés csapatmunkával lehoztuk hátul kapott nélkül, elől pedig 3️⃣ alkalommal is megrezgettük a hálót, ráadásul a jó felén.

A gólgyártást csapatkapitányunk kezdte az utolsó negyedórába fordulva 🎯⚽️0️⃣1️⃣, majd az utolsó percekben Patkó Pepe 🎯⚽️0️⃣2️⃣ és Váczi Dani is mattolta a hazai kapust 🎯⚽️0️⃣3️⃣

Bravó Urak 👏👏👏👏👏👏

Győzelmünkkel elindultunk felfelé a tabellán és hétvégén végre hazai pályán láthatjuk kedvenceinket 💪

Ellenfelünknek köszönjük a mérkőzést és további sok sikert kívánunk a szezonban 👏💪🙏

Hajrá Telek! 💙💛