U17: Tisztes helytállás

Szerdán pótoltuk a 2️⃣. fordulóban – az ellenfél kérésére – elhalasztott mérkőzést. A késő délutáni összecsapáson korán gól-⚽️, majd emberhátrányba 🟥kerültünk és ha ehhez hozzávesszük, hogy a srácok a mérkőzést megelőzően értesültek alapemberünk, Jezsek Levi napközbeni balesetéről 🚑, akkor tripla sokkból kellett felállni 😞💪

Obornyák Dávid góljával visszajöttünk a meccsbe 🔥⚽️💪, ám a fordulást követően kétszer is mattoltak minket a vendégek. Sztaskó Zola góljával még megcsillant a remény 🔥⚽️💪, azonban a rutinos és jó erőkből álló siófokiak lezárták a végén a meccset.

Ugyan a pontszerzés nem sikerült, de le a kalappal a csapat előtt. Jezsek Levinek mielőbbi jobbulást és gyors felépülést kívánunk 💙💛💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💙💛

🎤Vezetőedzőnk, Lukács Tamás értékelése a mérkőzést követően:

„Szerettük volna kijavítani a hétvégi produkciónkat, ezért egy kicsit többet beszélgettünk edzésen a „szokasosnál”. Ha azt mondom, hogy a mérkőzésre való felkészülés nem volt ideális, akkor nagyon visszafogtam magam.

Mindezek ellenére vagy mellett, jól reagáltunk a mérkőzésen a kitűnő ellenfél iszonytatos fizikai futballjára. Keresték a fizikai párharcokat, az ütközéseket és ebben domináltak is.

Sajnos a mérkőzés 28. percében ismét 10 főre fogyatkoztunk, egy fegyelmezetlenség következtében. Viszont ami ezután következett, az a CSAPAT mentális, kohéziós erejét mutatja. Még az első félidőben egyenlítettünk, sőt a vezetést is megszerezhettük volna, ha van egy kis szerencsénk.

A második félidőben sajnos kijött a fizikai fölénye az ellenfelünknek, ám a Csapat mutatva tartását, emberhátrányba rúgott még egy gólt, amivel sikerült elérni, hogy a kitűnő erőkből álló ellenfél húzza az időt, emberelőnyben. A végén támadtunk az egyenlítésért, de kinyíltunk és ez megbosszulta magát.

Ha figyelembe veszem a mérkőzés előtti eseményeket és a mérkőzésen nyújtott teljesítménnyel összehozom, akkor csak azt tudom mondani, hogy FANTASZTIKUS CSAPATOM van! Büszke vagyok arra, amit „letettek” a pályára!

Az egész CSAPAT nevében, minél hamarabbi felépülést kívánok Jezsónak, nagyon várjuk vissza!!!”

Ellenfelünknek gratulálunk és sok sikert kívánunk a szezonban 👏🙏💪

Hajrá Telek! 💙💛