U15: Tovább robog a futsal vonat

A téli felkészülés egyik része a vármegyei futsal sorozatban való hétvégi részvétel, amelyet illetően U15-ös legényeink szombaton már a 2. játéknapot tudták le. Ezúttal 3 meccs volt a penzum az estébe nyúló elfoglaltság során ⚽🌛

Több betegség és sérülés „bombázta” a keretet, így klasszikus támadó nélkül vetettük küzdelembe magunkat 💪🔥

Kezdésnek egy rendkívül erős Szigethalom ellen gól nélküli döntetlennel nyitottunk, majd a budafoki és ESMTK-s ifjakkal megerősített Tököl ellen az utolsó pillanatokban szenvedtünk csak vereséget. A nap zárásaként pedig győzelemmel mehettünk pihenőre a tárnoki fiúk ellenében 💪🔥👏

Ismét bravó fiúk 👏

🗣A nap végén Gábor Habos vezetőedző értékelt:

„Gratulálok minden pályára lépő játékosnak. Betegségek és sérülések miatt szinte támadó játékos nélkül kellett, hogy játszunk. Ettől függetlenül remek, fegyelmezett játékot nyújtott a csapat, mind a három mérkőzésen.

Sajnálom, hogy a Tököl ellen két figyelmetlenség miatt kikaptunk, de ez sajnos benne van a fociban. Meg kell tanulnunk végig fejben ott lenni, minden mérkőzésen.

Ennek ellenére nagyon büszke vagyok mindenkire. Főleg a Szigethalom elleni fegyelmezett taktikus játék volt üdítő. Kiemelném továbbá asszisztensemet, aki szintén szuper volt, köszi Niko.”

Ellenfeleinknek köszönjük a remek mérkőzéseket és további sok sikert kívánunk a szezonban 👏💪🙏

Mert itt focizni jó💙💛

Hajrá Telek!💙💛