U13: Túl a második futsal fordulón

Újabb korosztályunk csapott bele a mérkőzések sorába az újévben, ugyanis U13-as legényeink is éles játékkal frissítettek vasárnap a hétközi felkészülés edzései között ⚽A futsal fordulókat illetően immár a második naphoz érkeztünk ezen korosztályban is és az érdi Treff sportcsarnokban két mérkőzésen léphettek pályára tehetségeink 🔥

A kora reggeli kezdés még álmosan érintette srácainkat és a korábban akklimatizálódó Sasfiókák megérdemelt győzelmet arattak 😞Ezt követően egy remek iramú, izgalmas meccsen hiába nőttünk ellenfelünk fölé a játék több elemében is, a gólokat a dunaharaszti srácok lőtték, így ezúttal nem termett babér a kék-sárga mezeseknek.

Vannak ilyen napok, jöhetnek az edzések és hétvégén már az év első 3/4-ed pályás edzőmeccse 💪

🗣A délelőtt zárásaként Kornis Dávid vezetőedző értékelt:

„Komoly zárlattal indult a mai nap… nem igazán tudta felvenni a csapat a ritmust…mintha elfelejtették volna, hogy hol vannak és mi történik körülöttük. Dekoncentráltan, helyezkedési hibákkal, kommunikációs problémákkal teli mérkőzéssel kezdtük meg a 2. Futsal fordulót…

A második mérkőzésen viszont azt kaptam, amit látni szeretnék és amit várok. Úgy gondolom, hogy nem érdemeltünk vereséget…Azt nem engedhetjük meg magunknak egy olyan csapat ellen, amiben ilyen minőségű labdarugók vannak, hogy 4-5 100%-os ziccert hagyjunk ki. Egy kiélezett, iramos mérkőzést sikerült játszanunk, amiben CSAK a gólokban maradtunk alul!

Ez a két mérkőzés jó tanulópénz volt..látjuk mi az, amit ki kell javítani a további fordulókra, mind védekezésben, mind befejezésben…Dolgozunk tovább!”

Ellenfeleinknek gratulálunk és további sok sikert kívánunk a szezonban 💪👏🙏

Mert itt focizni jó💙💛

Hajrá Telek!💙💛