U11: Futsalos vasárnap reggel

A decemberi futsal dömpinget követő pihenő után ismét teremben játszottak U11-es legényeink, ahol immár a 3. játéknapra készülhettek⚽🔥

Alsónémedi volt az úticél 🏁és már kora reggel a csoport két legerősebb alakulata várt tehetségeinkre 💪

Kezdésként a dabasi srácok voltak a túloldalon és álmos kezdést követően ugyan hátrányba kerültünk, de az ébredést követően 🛌szép focit mutattak be ifjaink⚽ A remek iramú meccsen csupán nüanszok döntöttek ellenfelünk javára úgy, hogy egy gólos hátránynál büntetőt fogott az ellen parádésan védő kapusa.

Kis szusszanást követően újabb parázs meccs következett, ezúttal a Budakeszi ellen 🔥 A rendkívül tehetséges játékosokból álló ellenféllel fantasztikus meccset játszottunk és az edzésen gyakorolt variáció meghozta gyümölcsét 💪

Gratula Srácok, nagyot mentetek 👏💪🙏

🗣A mérkőzéseket követően Zsolt Deák vezetőedző értékelt:

„A december végi futsalt feledve ezúttal remek napon vagyunk túl. Jó iramú, szoros meccseket tudtunk játszani. Emellett mindenki hozzállása maximálisan rendben volt és végre az első perctől koncentráltak voltak a srácok. Kiemelendő, hogy egytől egyig mindenki a tudásának maximumközeli szintjét tudta kivinni a pályára, így nem lehet senkiben sem hiányérzet. Kifocizták a fiúk magukból azt, ami bennük van.

Jó volt látni, hogy amiket gyakoroltunk edzéseken, azokat megcsinálták élesben a srácok. Gratulálok minden pályára lépő játékosnak.”

Ellenfeleinknek köszönjük a mérkőzéseket és további sok sikert kívánunk 👏💪🙏

Mert itt focizni jó💙💛

Hajrá Telek!💙💛