Felnőtt: Amikor az eredmény nem tükrözi a játékot

Messze nincs jó szériában felnőtt csapatunk, hiszen 7️⃣mérkőzésből mindössze 2️⃣alkalommal hagytuk el győztesen a pályát. Játékosaink közt lassan több a maródi, mint az egészségtől kicsattanó és nem volt még két olyan alkalom, amikor ugyanazt a kezdőt lehetett volna játékba küldeni 🤷‍♂️

Ezúttal a Tápióság otthonában kellett volna bravúrt pattintani a múlt heti pátyi kisiklást követően 💪Jól is kezdtünk, 3️⃣helyzettel jeleztük igényeinket a pontra, ám azokat gólokért adják, ebből pedig a hazaiak lőttek az első félidőben 3️⃣-at is, amiből egyet saját kapuba ⚽️🎯Félidő előtt még lábunkban volt az egyenlítés, azonban egy mínusszal mehettünk szusszanni.

Ahogyan azt kell, megmozgattuk az energiát és kapuhoz szegeztük a hazaiakat, ám az „ág is húz” klasszikus villant és újabb egyéni hiából két kontrával el is dőlt a mérkőzés. A Benny Hill showra hajazó újabb hazai találat pedig az eredményt illetően végképp eldöntette az ütközetet.

🗣Mérkőzést követően Gábor Béky vezetőedző értékelt:

„Nehéz egy ilyen mérkőzést követően higgadtan értékelni. Az eredmény nem tükrözi hűen a pályán látottakat. Jól kezdtünk, ám immár menetrend szerinti egyéni hibákból ismét buta gólokat kaptunk. Többször is egyenlíthettünk volna, ám a jól kontrázó hazaiak – ahogyan azt kell – lezárták a meccset.”

Ellenfelünknek köszönjük a mérkőzést és gratulálunk 💪👏🙏

Több, mint egy klub💙💛

Hajrá Telek!💙💛