U19: Nem sikerült itthon tartani a pontokat

Múlt heti sikeres rajtot követően ezúttal hazai környezetben 🏟 lépett pályára U1️⃣9️⃣-es brigádunk 💪

Az ESMTK Utánpótlás Labdarúgás🆚vendégeskedett Halásztelken, akik már a 8️⃣. percben bevették kapunkat 0️⃣1️⃣. Egy perc sem telt el, amikor Bíró Zsolti egalizált jó gólfelelőshöz hűen 1️⃣1️⃣⚽🎯

A gyors gólváltás egyoldalú gólszerzéssé módosult, sajnos nem a mi javunkra. A félidőig tartó rövidzárlat 3️⃣gólos hátrányt villantott az eredményjelzőn 😞Hiába rendeztük sorainkat a szünetben, az eredmény már nem változott.

Fel a fejjel srácok 💪

🗣A mérkőzést követően Lukács Tamás vezetőedző értékelt:

„Rossz érzésem volt a mérkőzés előtt, mert bár tétmeccsen nem találkoztunk az Erzsébet csapatával, sok edzőmérkőzést játszottunk egymás ellen és ott hol ők, hol pedig mi nyertünk. Arra emlékeztem, hogy fizikálisan egy nagyon erős csapatról van szó és ez most is bebízonyosodott.

Sajnos, az első félidőben többen nem a megfelelő fordulatszámon pörögtek, ez által elmaradtak az ütközések, a labdavesztések utáni azonnali visszatámadások, nem voltunk kellően agresszívvak. Ezt az ESMTK nagyon hatékonyan kihasználta.

A félidőben megbeszéltük, hogy mit kellene tennünk, és szerkezetet is váltottunk. A második félidő már sokkal jobban nézett ki, de egy mérkőzésen csak 45 percet játszani elfogadhatóan az nagyon kevés.

Sajnálom, mert bár a mai napon jobb volt az ESMTK, de ennyivel nem. Dolgozunk tovább!”

Ellenfelünknek köszönjük a mérkőzést és gratulálunk 👏🙏💪

Több, mint egy klub 💙💛

Hajrá Telek! 💙💛

#halásztelek#hajrátelek#hfcsalád#halásztelekesmtk#u19#youthfootball#talent#többmintegyklub#ezmostnemsikerült#egynégy