Old Boys: Hazai siker zárásként

Ezüstérmet ért az egész éves remek teljesítmény

Pénteken utolsó fordulójához érkezett az Old Boys csapatunk menetelése. A 19 meccses bajnoki széria 17 győztes meccsel örvendeztetett meg minket. Méltán bíztunk benne, hogy péntek estére fodulva egy kerek 20-assal zárhatjuk a szezont.

A 2021/2022-es idény utolsó jegyzőkönyvébe a következőket körmölték az íródeákok:

Negyedóra elteltével már kettővel mentünk. Gólkirály jelöltünk, Hoffmann József nyitotta meg a „gólcsapot”, majd Tornyai Béla köszönt be. Vendégeink azonban nem adták könnyen a három pontot és mínusz kettőről egyenlítettek.

Ezt követően megráztuk magunkat és gólgyárosaink elől lerendezték a mérkőzést. Kalácska Tamás kétszer talált be, majd Hoffmann József másodjára is mattolt.

Győzelmünkkel második helyen zártunk, amelyhez nagy gratuláció az egész csapatnak.

Vezetőedzőnk, Kulcsár Géza értékelése a mérkőzést követően:

Kissé enervált játékunk ellenére magabiztos győzelemmel zártuk a bajnokságot. Csapatunk ezüstérmes lett a szezonban. Gratulálok a cspatnak.

Ezúton is szeretném megköszönni azoknak, akik támogatták a csapatunkat. Az egyesületünknek, azon belül Ács Guszti elnök úrnak. Pergel Zsoltnak, Tálos Györgynek, Ivánnak, Danyi Istvánnak, akik szponzorálták csapatunkat. A kemény magnak, azaz az öregebb szurkolóinknak. Külön köszönet csapatunknál Bencsik István „körte” pályaedzőnek, aki segíti a csapat szakmai munkáját.

Természetesen a teljesség igénye nélkül köszönet mindenkinek. Jó pihenést kívánok, összel folytatjuk.

Hajrá Telek!