Felnőtt: Záróra, zéróra

Utolsó fordulót játszottuk szombat délután a Sportcentrumban. Ellenfélként a Bugyi SE érkezett Hozzánk, akik vezették egy ponttal a tabellát és győzelmük esetén bajnokként zárhatták a szezont.

Szép számú közönség tapsolhatott a kisétáló csapatoknak, hiszen amellett, hogy rengetegen kísérték el a vendégcsapatot, hazai oldalon is szép számú érdeklődő ropogtatta a szotyit.

Számunkra a 4️⃣. hely megszerzése még adhatott motivációt, azonban a 3️⃣. percben egy kavarodást követően megszerezték a vendégek a vezetést. Mindezt a félidő utolsó negyedórájában még megtoldották kettővel és mivel nekünk helyzetünk sem igazán akadt, eldőlni látszott a mérkőzés.

Fordulást követően azt érezhették a kilátogatók, hogy talán mocorog valami hazai oldalon is, de az újabb vendég találatok lehűtötték a bizakodás reményteljes érzetét. Hiába lőttünk két kapufát is, illetve kétszer is a gólvonalról tisztáztak a vendégek, gratulálnunk kellett az egyértelműen jobb ellenfélnek.

Sajnos a zárás nem úgy sikerült, ahogyan azt terveztük, de szomorkodásra nincs ok, hiszen a tabella 6️⃣. helyén végeztünk 👏

Ellenfelünknek köszönjük a mérkőzést és Gratulálunk a bajnoki címhez 👏Sok sikert a magasabb osztályban 💪

Hajrá Telek 💙💛