Az utolsó tánc

Szombat délelőtt elérkezett a pillanat, utolsó fellépésére volt hivatalos U17-es brigádunk 💪A bajnokság záró fordulójában Dunakeszire látogattunk.

Rögtön kezdésként Bíró Zsolt révén meg is szereztük a vezetést 🎯⚽️0️⃣1️⃣. Ettől a góltól annyira megnuygodtunk, hogy 2️⃣0️⃣ perc alatt kaptunk gyorsan 4️⃣-et. Bíró Zsolt ismétlésével feljebb kúsztunk ugyan néhány percre a hazaiakhoz 🎯⚽️4️⃣2️⃣, de a félidő előtt ismét háromra hízott a hátrány.

Enervált és hitehagyott játékunk a második etapra eltűnt, mert egy teljesen más csapat jött ki a pihenő után. Talán egy varázspálca suhintott nagyot az öltözőben eltüntetve a motiválatlanságot, de tény, visszajöttünk a meccsbe 💪

Először Bíró Zsombi hozta közelebb a lemaradást 🎯⚽️5️⃣3️⃣, majd Üveges Peti egy perccel (!) beállását követően zörrentett 🎯⚽️5️⃣4️⃣. Mindössze 2️⃣0️⃣ perc volt hátra és megérkezett Ilovai Tomi is a gólszerzők közzé 🎯⚽️5️⃣5️⃣, majd ha már egyszer beköszönt, úgy gondolta, érdemes duplázni 🎯⚽️5️⃣6️⃣.

Hét perccel a vége előtt még egyenlítettek a hazaiak, de aztán Bíró Zsombi berámolt még kettőt az utolsó 5️⃣ percben (!) és ezzel behúztuk a meccset 💪👏

Összesen 1️⃣4️⃣ gól volt az előadáson, amiből 8️⃣-at mi hintettünk 💪👏A fellépés jól sikerült, gála lett a zárás.

Vezetőedzőnk, Gábor Habos értékelése:

A mérkőzés egy az egyben mintázta az egész tavaszi idényünket. Jó kezdés, majd teljes katasztrófa és parádés feltámadás. Büszke vagyok a Srácokra, mert amin keresztül mentünk tavasszal azt nem sok csapat élte volna túl.

Csak gratulálni tudok Mindenkinek, hogy ilyen emlékezetes meccsel zártuk le ezt a bajnokságot és ez is azt bizonyítja, hogy mindenre képesek a fiúk, ha csapatként küzdenek.

Köszönöm a Srácoknak, hogy átélhettem mindezt és az edzőjük lehettem.”

Szép volt Srácok 💪👏

Ellenfelünknek köszönjük a mérkőzést és további sok sikert kívánunk 🙏👏

Hajrá Telek! 💙💛