Porszem a gépezetben

Szombaton nagy reményekkel vetettük bele magunkat a mennyei megyei bajnokság újabb erőfelmérőjébe. Az ugrásból aztán merülés lett és súlyos vereséggel zártuk ráckevei látogatásunkat.

Öt, zsinórban megvívott sikeres találkozóval a hátunk mögött, pazar tavaszi diadalmenetben masíroztunk Ráckevére Dávid Tamás, Tóth Domonkos, Béci Puskás és Urbán Péter távolléte mellett komplett gárdával céloztuk meg a győzelmi sorozat folytatását. A szép tavaszi időben elhangzó kezdő sípszót követő fél órában már 2 gól mínuszban voltunk. Ez a hidegzuhany pedig most nem esett jól. Olyannyira, hogy a félidő záró 5 percében megdupláztuk a hátrányt. Az elmúlt fordulóban kaptunk összesen annyit, mint most 45 perc alatt… Ez pedig mindent (is) elmond a mérkőzésről.

Fordulást követően még két alkalommal kapituláltunk és sajnos a kiállítás sorsára jutott Gál Tomi is, ami a hátralévő meccsekre figyelemmel kifejezetten nem jön jól. Parádés sorozatunknak így vége szakadt és a végeredmény sem mutat jól, azonban szomorkodásra sem idő, sem ok nincs.

Kikaptunk, megtörtént, a jegyzőkönyveken már a tinta is megszáradt és a tabella is sűrűbbé vált. De jön az újabb ütközet és meg lehet mutatni, mindez csupán porszem volt egy remekül működő gépezetben, amit kifújtunk a messzi távolba.

Hajrá Telek!