Öregfiúk: Második helyre jöttünk fel a tabellán hétfői győzelmünkkel

Utolsó fordulót játszotta Öregfiúk csapatunk hétfőn este a bajnokság őszi etapjában, mégpedig a 1908 SZAC Budapest ellen ⚽️

A ködös időben mind a két csapat egymásnak feszült 🤜🤛 így a félidőben gól nélkül álltak a felek.

Fordulást követően a vendégek szerezték meg a vezetést, nem érdemtelenül 0️⃣1️⃣ Nem volt mit tenni, innentől kezdve nem csak a labda, de az eredmény után is futni kellett 🏃‍♂️

Nem volt egyszerű, de sikerült 💪⚽️⚽️🎯🎯2️⃣1️⃣

A tabellán a második pozíciót stoppoltuk télre, bízunk benne, nyárra egyet még előre lépünk ⚽️

Bravó Urak 👏💪👌

🎤Játékos-edzőnk, Attila Szécsi mérkőzést követő értékelése:

„Rendkívül rossz felfogásban kezdtük a mérkőzést és ahogy ilyenkor lenni szokott, a legnagyobb helyzeteinket is kihagytuk. Az ellenfél teljesen visszahúzódott a tizenhatosa elé amit egyszerűen nem sikerült áttörni.

A második félidőben sajnos egy kontra végén meg is szerezték a vezetést a vendégek, amit ha nagy nehezen is, de sikerült kijavítan és ezzel megnyertük a mérkőzést.

Nem titok, a meccs végén ledorgáltam a srácokat, főleg a mutatott hozzáállás miatt, ami most nagyon nem tetszett és ami ránk nem igazán volt eddig jellemző. Enerváltan, pontatlanul, keveset futva próbáltunk jatszani és majdnem sikerült elrontani az őszi teljesítményunket.

A gratuláció maximum annak járt, hogy fel tudtunk állni hátrányból és megnyertük a mérkőzést, illetve a tabellán pedig őszi másodikok lettünk.

Jövő héten van még a csapatnak egy záró összetartás, utána pedig a pihenést követően elkezdjük a tavaszra a felkészülést, ahol szeretnék megnyerni a bajnokságot.

Hajrá Telek! Hajrá Öregfiúk!”

Ellenfelünknek köszönjük a mérkőzést és további sok sikert kívánunk a bajnokságban 👏💪🙏

Hajrá Telek! 💙💛