Öregfiúk: Nem sikerült javítani

A múlt heti MTK Budapest elleni nyitányt követően ezúttal Monorra látogattunk, akik ellen az előző szezonban még a második ligában viaskodtunk 🆚Az eredmény ugyan még nem, de a mutatott játék végre már biztató 💪

🗣A mérkőzést követően Attila Szécsi játékos-edző értékelt:

„Annak ellenére, hogy kikaptunk, a mutatott játék több, mint bíztató. Végre az a csapat játszott, amelyet én is elkepzelek a bajnokságban.

Gyakorlatilag végig dominálva támadtunk a meccsen, ellenben sajnos olyan passzban vagyunk, ahol nekünk kifelé, az ellenfélnek pedig befelé pattan a labda. Sajnos nem férnek bele olyan gólok, amelyeket most kaptunk. Ezeket ki kell tudni védekezni, ha hatékonyabbak akarunk lenni.

Mi támadtunk, az ellenfél pedig két gólos előnyre tett szert. Ez azért is bosszantó, mert most mindenki oda tette magát és a szerkezeti utasításokat is elvégezte a csapat. Ráadásul a második félidőben sikerült egyből szépíteni egy jogos tizenegyessel. Ezt követően 15 percig ellenfelünk nem jött ki a kapuja elől, ám nem sikerült újabb gólokat szereznünk. Eléggé kitámadtunk és jött az ilyenkor szokásos kontra, amiből az ellenfél két találatot is szerzett, így végül megszerezte a 3 pontot.

Összességében tetszett a hozzáállás és a játék! Biztos vagyok abban, hogy ha hétről hétre ezt fogjuk hozni, akkor eredményekben is meg fog mutatkozni, lehetőleg már a következő Szigetszentmiklós elleni rangadón is.

Hajrá Öregfiúk Hajrá Telek!”

Ellenfelünknek köszönjük a mérkőzést és gratulálunk 👏💪🙏

Több, mint egy klub 💙💛

Hajrá Telek! 💙💛