U11: Foci, foci, foci – őszi visszatekintő

Nagy létszámmal, sok távozóval, rengeteg érkezővel, egy új szakmai stábbal, valamint rengeteg mérkőzéssel tudta le az őszi szezont U11-es brigádunk 💪🏅🔥⚽️

Lássuk, hogyan látták mindezt edzőink:

🎤Gabor Wendler:

„Korábban még nem voltam kisebb korosztályban edző, így kíváncsian vártam, hogy milyen is lesz ez.

Ahonnan indultunk, véleményem szerint elég szépen fejlődtek a srácok.

Sajnos egy-két játékosnál érezhető volt némi visszaesés az ősz folyamán, de ez betudható életkori sajátosságnak. Pozitívum ugyanakkor, hogy nagyon sokan önmagukhoz képest szépen haladtak előre és többen is kibontakoztatták tehetségüket.

A Bozsik tornákon már teljesen rendben volt a játék, így tavasszal az erősebb csoportba kell szerepelnünk. Ugyanakkor szeretnénk több lehetőséget adni minden játékosnak a Bozsikon, így erre is koncentrálunk majd tavasszal.”

🎤Nagy Gábor:

„Azzal a céllal indultam neki a munkának, hogy a pályafutásom alatt szerzett tapasztalataimat átadjam a gyerekeknek. Azokat a gyerekeket, akik később akár profi szinten is foglalkoznának a labdarúgással, igyekszem hozzásegíteni a céljaik eléréséhez. A többieket, akik csak sportolási lehetőséget kerestek, szeretném hosszabb távra is a labdarúgáshoz kötni.

Az ősz mélypontját számomra az Októberfeszt első 3 mérkőzése jelentette. Nem a vereségek miatt, hiszen -bár mindenki nyerni akar- ebben a korosztályban az eredmény másodlagos. Sokkal inkább azért, ahogyan kikaptunk. Rossz felfogásban játszottunk.

Ugyanakkor a legtöbb tanulsággal is ez szolgált. Előjöttek olyan hiányosságok, amikre a jövőben jóval nagyobb hangsúlyt kellett/kell fektetnünk.

Az ősz pozitív csúcspontja számomra a dec. 29-i emléktorna volt. A fiúk szinte az összes hibát kijavították, amikre az ezt megelőző torna után felhívtuk a figyelmüket. Bátran, kreatívan, kezdeményezően, nagy intenzitással futballoztak.

A célom tavaszra, hogy a srácokkal hétről hétre, hónapról hónapra látható fejlődést produkáljunk technikailag és taktikailag egyaránt.”

Köszönet a srácoknak és a szülőknek, illetve a korosztály szakmai stábjának ezért a remek őszi szezonért 👏🙏💪

Több, mint egy klub 💙💛

Hajrá Telek 💙💛