U14: A fejlődés útján – őszi visszatekintő

Serdülő csapatunk is intenzív és eseménydús őszön van túl. Habos Gábor személyében új vezetőedző vette át az irányítást és mivel az összes gyerek számára szerettünk volna játéklehetőséget biztosítani, így a budapesti U14-es korosztály 3️⃣/4️⃣ pályás bajnokságára neveztünk ⚽️💪

Emellett pedig futsaloznak is a srácok és külön koordinációs edzések is színesítették a hétköznapokat.

A kiemelkedő edzéslátogatottságnál csupán a létszámnövekedés markánsabb, ami visszaigazolja, jó úton járunk ⚽️💪

🎤Vezetőedzőnk, Habos Gábor értékelte az őszt:

„Utóbbi időkben nagypályás csapatoknál voltam edző, ezért kíváncsian vártam a 3/4 pályán való játékot és a fiatalabbakkal való foglalkozást.

Amit hallottam elődeimtöl, ahhoz képest, a várakozásaimat felülmúlta a csapat. Gyors ismerkedés után elindultunk az alapoktól és hétről hétre lépekedtünk előre. Van még mit tanulnunk és fejlődnünk bőven, de jó úton haladunk. Büszke vagyok az őszi teljesítményre.

A szezon negatívuma a sok sérülést említeném, ami között sajnos súlyos is volt.

Pozitívum ugyanakkor az edzés látogatottság magas aránya, a srácok hozzáállása és akarása. Emellett az is rendkívüli örömmel tölt el, hogy mi adjuk a csoport jelenlegi gólkirályát Nagy Nikolasz személyében.

Tavasszal tovább kell fejlődnünk, főleg fizikálisan, de a futball, minden elemében fejlődni kell, hogy őszre a nagy pályára egy ütőképes csapatunk legyen. Ha marad ez a hozzáállás, akkor erre minden esélyünk megvan.”

Köszönet a gyerekeknek és a szülőknek, illetve a korosztály szakmai stábjának ezért a remek őszi szezonért 👏🙏💪

Több, mint egy klub 💙💛

Hajrá Telek 💙💛