U17: Szintet léptünk – őszi visszatekintő

A felnőtt kor előszobájában pallérozódó ifjaink nagy kihívás elé kerültek ősszel, hiszen regionális bajnokságban mérettettek meg 💪🏆

Voltak feledhetetlen győzelmek és önfeledt pillanatok, amiért már megérte ez a váltás 🔥🔥🔥⚽️⚽️⚽️

De lássuk, hogyan látta az őszt vezetőedzőnk, Lukács Tamás:

🎤

„Az első perctől tudtuk, hogy a regionális bajnokság sokkal erősebb lesz, mint a Pest megyei.

Szerettem volna, ha a Srácok megmérettetnek benne, mert azt gondoltam, hogy az előző évi állomány is alkalmas lehet rá, hogy elinduljunk benne, de a tervezett és megvalósult erősítésekkel meg végképp megálljuk a helyünket.

Azt gondolom,hogy sikerült tisztességesen helytállni, ha egy kicsit nagyobb „regionális bajnokság” rutinunk van, 3-4 ponttal többünk is lehetne. Majd 50%-os teljesítmény nyújtottunk, remélem tavasszal ez a mutató jobb lesz.

Rossz érzés a Tárnok elleni hazai pályán és a Csepel ellen idegenbeli mérkőzés miatt van. Ezeken a mérkőzéseken tudásunk alatt játszottunk, pedig ennek semmi előjele nem volt. Tanulni kell belőle.

Az ősz csúcspontja a hazai Újbuda (Barca Academy) elleni győztes mérkőzés. A 2. percben emberhátrányban, a 7. percben gól hátrányba kerültünk és onnan sikerült megvernünk az őszi bajnokot…

Elsődleges cél, hogy tavaszra becsületesen felkészüljük, jól sikerüljön a felkészülés. Nagyon jó lenne, ha a Srácok végig tudnák csinálni egészségesen, sérülések nélkül! Ha ez meg van, akkor a csapatjátékban való előrelépést szeretnék látni a tavasszal.

Az én feladatom, hogy fizikálisan, pszichésen és taktikailag készen álljanak a tavaszra. Eddig is partnerek voltak a munkában a Srácok,szerintem ezek után is így lesz.”

Köszönet a srácoknak és a szülőknek, illetve a korosztály vezetőedzőjének ezért a remek őszi szezonért 👏🙏💪

Több, mint egy klub 💙💛

Hajrá Telek 💙💛