U13: Újabb edzőmeccs a bajnoki rajt előtt

A nyár végére immár lassan teljes kerettel készül U1️⃣3️⃣-as brigádunk 💪Így adott volt a lehetőség, hogy edzőmeccsen lehessen tesztelni az edzésen gyakoroltakat.

Péntek délután Dunavarsányi TE legjobbjai érkeztek Hozzánk 🆚 és 3️⃣×2️⃣5️⃣ perces mérkőzéssel zártuk a hetet, készülve a jövő szombati rajtra ⚽️🔜

A végig kiegyenlített találkozón végül gratulálhattunk vendégeinknek, de szomorkodásra nincs ok, voltak biztató jelek 💪

Gólunkat Oke Olamide szerezte ⚽️🎯💪

🗣A mérkőzést követően Wendler Gábor vezetőedző értékelte a látottakat:

„Sajnos nem tudtunk annyi edzőmeccset játszani a felkészülés során, mint amennyire szükség lett volna. Ennek oka, hogy több ellenfelünk is lemondta a mérkőzést létszám hiány miatt.

A mai mérkőzésen is látszott, hogy még nem mindenkinek van meg a posztja, azonban kifejezetten hasznos volt ebből a szempontból is a találkozó.

Volt 3-4 kifejezetten extra teljesítmény az oldalunkon, aminek rendkívül örülök, ám még mindig van 2-3 játékos, akitől sokkal többet várok.

Játékban rendben voltunk, a helyzetkihasználáson van még mit javítani, illetve nem szabad ilyen könnyű gólokat adnni ellenfelünknek. Emellett sebesseégben még nem vagyunk az elvárt szinten. Van még egy hetünk a rajtig, dolgozunk tovább.”

Ellenfelünknek köszönjük a mérkőzést és gratulálunk 👏💪🙏

Több, mint egy klub 💙💛

Hajrá Telek! 💙💛