U17: Elmaradt pontszerzés a balatoni vendégjátékon

Szombat délelőtt a Balaton-partján volt jelenése U17-es csapatunknak, ahol a bajnokesélyeshez látogattunk. Sajnos a papírforma érvényesült, ám a tisztes helytállás beíródik a történelem könyvekbe és ha némi szerencsénk van, meglepetés is lehetett volna 💪

Két gólos hátrányban még sikerült szépíteni, de az utolsó percben eldőlt a mérkőzés. Sajnos nem a Mi javunkra ☹️

🎤Vezetőedzőnk, Lukács Tamás értékelése:

” A csoportunk, de talán az egész bajnokság egyik legjobb csapatához mentünk vendégségbe.

Borzasztóan megilletődve kezdtük a mérkőzést, a Siófok gyakorlatilag az első 25 percben eldönthette volna a meccset, ha kapusunk Berta-Liptai Gergő nem véd olyan szenzációsan. A félidő második részében kezdtünk magunkhoz térni.

A félidőben elmondtam, hogy ennél sokkal több van ebben a mérkőzésben és kezdjünk már hinni egy kicsit magunkban. A második félidőben egy másik arcát mutatta a Csapat. Az egyenlítésért mentünk, de sajnos egy általunk rúgott kapufa után, megkaptuk a második gólt. Nem adták fel a Srácok és nagyon hamar meglett a szépítő találat.

A mérkőzés további részében mentünk előre, megvoltak a lehetőségeink, de az egyenlítés sajnos nem sikerült. Szerintem az egy pontra rászolgáltunk volna, de a focit gólra játszák, éppen ezért gratulálok a Siófok csapatának a győzelmhez!”

Ellenfelünknek gratulálunk és további sok sikert kívánunk a bajnokságban 👏💪🙏

Hajrá Telek! 💙💛