U17: Nem hétköznapi győzelem

Szerdán hétközi bajnokinak adott otthont a Németh Ferenc Sportcentrum 🏟 ahol a bajnokesélyes, pazar formában futballozó Újbuda FC csapatát láttuk vendégül.

Finoman fogalmazva nem indult jól a mérkőzés, hiszen a 4️⃣. percben kapusunk már mehetett is idő előtti zuhanyra 🟥🚿, majd a 1️⃣1️⃣. percben már nem csupán létszámban, de gólok tekintetében is hátrányban voltunk.

Innen kellett felállni… Sokan elengedték volna ezt a mérkőzést, de a Srácaink azt mondták: ma nem!

Még a félidő közepén Bíró Zsolti egalizált 🎯⚽️1️⃣1️⃣, majd a fordulást követően a tavalyi év gólkirálya, Sztaskó Zola is villant 🎯⚽️2️⃣1️⃣. Kihasználva a parádés fordítás okozta sokkot, Bíró Zsolti is újfent beköszönt 🎯⚽️3️⃣1️⃣, így már az sem osztott-szorzott, hogy jött egy szépítő találat.

Fantasztikus teljesítménnyel parádés győzelmet szereztünk emberhátrányban játszva a bajnokesélyes ellen! Pazar volt Srácok! Ezekért a meccsekért érdemes dolgozni 👏💪

🎤A mérkőzést követően Lukács Tamás, a csapat vezetőedzője értékelt:

„Tudtuk,hogy a következő 3 mérkőzésen nem mi leszünk az esélyesek, mert a csoport 3 legerősebb csapatával játszunk.

Felkészültünk becsületesen, sőt a klub több edzőjét is megkérdeztem (köszönöm Nagy Gábor), hogy mi a véleménye az általam kigondolt taktikáról.

Az egész nagyon jól ült egészen a 4. percig, amikor kiállították a kapusunkat egy buta szituációban. Sajnos teljesen jogosan. Majd rá 10 percre egy 16-oson belül eladott labdából az ellenfél megszerezte a vezetést.

Ami ezután jött, azt gondolom, hogy nagyon sokféleképpen lehetne leírni pozitív jelzőkkel, de én maradnék a szikár tényeknél: 10 emberrel, 3 gólt lőve, megfordítottuk és megnyertük a mérkőzést. Brutális, fenomenális CSAPATOM VAN!

Szokták volt mondani, hogy a „vereség magányos, de a győzelem mindenkié”, viszont ez a győzelem tényleg nem lett volna meg Gábor Habos segítsége nélkül. Hetente többször segít az edzéseken a Csapat felkészítésében. A Csapat teljes mértékben elfogadta Őt, én meg csak egy nagy köszönettel tartozom Neki.

Elképzelhető, hogy több mérkőzést már nem nyerünk ebben a bajnokságban, de ezt a mérkőzést, ezt a győzelmet már senki és semmi nem veszi el Tölünk.

Hétvégén megyünk a szintén nagyon erős Iváncsához, szép feladat lesz.”

Ellenfelünknek köszönjük a mérkőzést és további sok sikert kívánunk a bajnokságban 👏🙏💪

Hajrá Telek! 💙💛