U17: Fájó vereség

Szombat délelőtt az eddig pont nélküli Bolha FTSE Tárnok csapatát fogadtuk. Méltán bíztunk a győzelemben, nem csupán a tabellára pillantva, de a srácok egész heti edzésmunkájára is figyelemmel 💪

Az Élet és legfőképp a játék menete ellenben felülírta előzetes várakozásainkat és bő 🔟percet követően már mínusz 2️⃣-ben voltunk. Üveges Peti révén még visszajöttünk a meccsbe 🎯⚽️1️⃣2️⃣, de szinte a középkezdésből kaptunk még egyet, majd a félidő befejezését megelőzően egy negyediket.

Fordulást követően szinte egy teljesen más csapat jött ki az öltözőből, de hiába Sztaskó Zola 🎯⚽️ és Bíró Zsolti 🎯⚽️ gólja, hazai pályán meglepő és egyben fájó vereséget szenvedtünk.

🎤Vezetőedzőnk, Lukács Tamás mérkőzést követő értékelése:

„Szerettünk volna a Tárnok ellen pontot, pontokat gyűjteni. Nem sikerült. Adtunk egy félidő előnyt a Tárnok csapatának, gyakorlatilag az összes hibánkat kihasználták könyörtelenül.

Ez volt az eddigi legrosszabb félidő mióta az MLSZ-es bajnokságban vagyunk.

A második félidőben egy teljesen más szemléletben jöttünk ki, de ez pont arra volt elég, hogy kozmetikázzunk az eredményen.

Nagyon rossz „spirálba” kerültünk és a folytatás sem lesz könnyebb… Egyetlen egy dolog tud minket innen, ebből a rossz szériából valahogy kihozni, a munka. Gratulálok a Tárnok győzelméhez, teljesen megérdemelt volt.”

Ellenfelünknek gratulálunk és további sok sikert kívánunk a szezonban 💪🙏👏

Hajrá Telek! 💙💛