U17: Hosszú túra végén gólzáporos győzelem

Szombaton utolsó idegenbenli találkozóját játszotta U17-es csapatunk. Ezúttal ismét nem kis távolság tornyosult ifjaink előtt, hiszen több, mint 2️⃣0️⃣0️⃣ km-t kellett letudni 🚗úgy, hogy 1️⃣1️⃣ órakor már kezdő sípszóra pöröghetett a játék ⚽️

Negyedóra sem telt el, Sztaskó Zola vezetést szerzett brigádunknak ⚽️🎯0️⃣1️⃣, amelyet a félidő végén Füle Kristóf megduplázott ⚽️🎯0️⃣2️⃣

Fordulást követően újra Zola nyitotta a játékrész „gólcsapját” ⚽️🎯0️⃣3️⃣, majd a frissen beálló Bognár Norbi is beköszönt ⚽️🎯0️⃣4️⃣. A hazaiak ugyan szépítettek, ám 3️⃣ perc múlva minden hazai remény elszállt, hiszen a góllövő kedvében járó Zola lehűtötte a kedélyeket ⚽️🎯1️⃣5️⃣.

Bognár Norbi megirigyelte mindezt és szintén duplázott ⚽️🎯1️⃣6️⃣, ám Sztaskó Zolát ezúttal nem lehetett visszafogni és meglőtte 4️⃣. gólját is ⚽️🎯1️⃣7️⃣, majd a csereként beálló Bágyi Gergő is góllal tette egyérteművé fölényünket ⚽️🎯1️⃣8️⃣.

A hazaiak ugyan szépítettek, de a mérkőzés végére mi tettük a pontot, Üveges Peti találatával ⚽️🎯2️⃣9️⃣

Amilyen sokat utaztunk, olyan sok gólt lőttünk ⚽️🎯Gratula Srácok 👏💪

🗣🎙Mérkőzést követően Lukács Tamás vezetőedző értékelt:

„Utaztunk. Játszottunk. Győztünk.

Becsülettel felkészültünk az utolsó idegenbeli találkozóra, ahova ismét nagy létszámban érkeztünk. Végig tisztelve az ellenfelet játszottunk. Jól szolgálta felkészülésünket ez az összecsapás az utolsó, Tárnok elleni mérkőzésre.

Gratulálok a Csapatnak és köszönjük a vendéglátást a hazaiaknak. Ismételten hála a rengeteg szurkolónknak, akik újfent nem keveset utazva elkísértek Bennünket!”

Ellenfelünknek köszönjük a mérkőzést és további sok sikert kívánunk 💪👏🙏

Több, mint egy klub

Hajrá Telek!