U17: Péntek reggeli matiné

Újonnan alakuló U1️⃣7️⃣-es brigádunknál is javában folyik a munka 💪 Az edzések mellett immár edzőmérkőzések is frissítik a hétköznapokat ⚽

A programfüzetbe csütörtök este egy kis hiba került, ugyanis aktuális ellenfelünk lemondta a korábban lekötött mérkőzést, így gyorsan ellenfelet kellett találni. Ezúton is köszönjük a Budai Futball Club SE-nek, hogy beugrottak péntek reggelre és eljöttek Hozzánk egy kis játékra 🙏

Beugró ellenfelünk kiemelt bajnokságra készül, így egy igazán nívós alakulat tette tiszteletét Halásztelken ⚽💪

🗣A mérkőzést Guta János vezetőedző értékelte:

„Az utolsó pillanatban kellett edzőmeccs partnert találnunk, így ezúton is ismételten köszönet és hála a Budai FC csapatának, hogy elfogadták a meghívást és eljöttek. Egy magas minőséget képviselő csapatot láthattunk vendégül, akivel eredetileg a felkészülés végén szerettem volna találkozni.

Ennek ellenére az első félidővel nagyon elégedett vagyok, jól játszottunk és betartották a srácok a megbeszélteket. Fordulást követően sajnos kijött a két csapat közötti különbség, de ezt vártam előzetesen is. Még nem vagyunk abban a szakaszban, hogy végig bírjuk ezt az intenzitást.

Láttam biztató jeleket, amelyekre továbbra is tudunk építkezni, ugyanakkor a hibák ezúttal sokkal jobban láthatóvá váltak. Ebből a meccsből nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, továbbra is készülünk a bajnokságra.”

Ellenfelünknek köszönjük a mérkőzést és gratulálunk 🙏👏💪

Több, mint egy klub 💙💛

Hajrá Telek! 💙💛