U17: Pont nélkül maradtunk a hétközi fordulóban

Szerdán hétközi fordulót tudtunk le Dunaharasztiban, ahol a vasárnap csúsztatott felsőházi bajnokit pótoltuk⚽️

A délutáni matiné nem sült el jól, ugyanis pont nélkül távoztunk és összességében a végeredmény is talán Ránk nézve hízelgő… A kiábrándító játék mellé sajnos két sérülés is „párosult”🚑Mielőbbi jobbulást Olivér és Ricsi 💪

🗣Mérkőzést követően János Guta vezetőedző értékelt:

„Enyhén szólva sem a legjobb előjelekkel érkeztünk a Dunaharaszti otthonába, de sem a sérüléseket, sem az eltiltásokat stb. nem lehet felhozni kifogásként, hogy megmagyarázzuk a szerdai teljesítményünket.

A játék minden elemében kritikán alulit nyújtottunk, mintha nem is a saját csapatomat láttam volna. Sajnos az ami megvolt bennünk az őszi mérkőzésen, abból most minden hiányzott. Az amit felépítettünk, az továbbra is működik, viszont néhány játékos azt gondolja, hogy ez jön magától. NEM! Ez a belerakott munkától működik, amit néhányan már vagy nem vagy csak 50%-ban raknak bele. Ha ez így megy tovább, ne várjunk csodát! Vissza kell térni az alapokhoz, alázat, küzdeni akarás, fegyelmezettség és meló, meló, meló. Csak így működhet!

Sajnos ismét elveszítettünk két alapembert, így a hétvégi mérkőzésen a túlélés a tét, de ez a csapat bármire képes, így okozhatunk meglepetést.”

Dunaharaszti csapatának gratulálunk és további sok sikert kívánunk a tavaszra👏🙏💪

Mert itt focizni jó💙💛

Hajrá Telek!💙💛