U7: Az első gólok – őszi visszatekintő

Mindig, mindenben meghatározó az első élmény. Így van ez a focival való első találkozás során is ⚽️💙💛⚽️

Ezért is tartjuk kiemelten fontosnak, hogy legkisebb korosztályainkban jól érezzék magukat a gyerekek és az első labdaérintések örökre meghatározó élmények maradjanak ⚽️💙💛⚽️

Az ősz fantasztikus volt, tele élménnyel 💙💛

A szezont vezetőedzőink értékelték:

🎤Lajos Gábor Szűcs:

„Az őszi idényt az elmúlt évektől eltérően elég magas létszámmal kezdtük el, amely folyamatosan emelkedett.

A szakmai stábot illetően Attila személyében egy olyan edző érkezett, akivel nagyon jól együtt lehet dolgozni. Megbízható és szakmailag is maximálisan megállja a helyét. Természetesen sokat számít az is, hogy Andi hétfőnként ott van velünk. Így kisebb csoportokban jobban lehet foglalkozni a gyerekekkel.

Amiben előre kell lépnünk az néhány gyermek esetében a rendszeresebb edzésre járás, illetve a foglalkozásokról való késések csökkentése.

A gyerekek a Bozsik- és egyéb tornákon is remekül megállták a helyüket. A szülőknek pedig nagy köszönet azért, hogy többségében rendszeresen hozzák a gyerekeket az edzésekre és a tornákra.”

🎤Lemmich Attila:

„Nyáron olyan egyesületet kerestem, ahol jó hangulatban, gyermekközpontúan állnak az utánpótlás-neveléshez. Ez maximálisan megvalósult.

Halásztelken a klubvezetés minden körülményt igyekszik biztosítani, hogy az edzőknek csak a feladatukra kelljen koncentrálni és hogy a gyerekek jól érezzék magukat a pályán. Gondolok itt a pályák számára és minőségére, az edzésezközökre, az igazolások és sportorvosi vizsgálatok szervezésére, az egyesület kommunikációjára a szülőkkel és az edzőkkel.

Mindezek még felül is múlják korábbi várakozásaimat, ahogy az is, hogy mennyire szeretik a gyerekek a focit Halásztelken. Az U7-es korosztályban több mint 30 gyereknek tartunk edzéseket, ami nagy öröm és felelősség is egyben.

Fejlesztendő ugyanakkor az edzésre érkezések pontossága, hiszen ha az edzés elejéről lemarad a gyerek és késve kell bekapcsolódnia, még nehezebb számára felvenni az edzés fonalát. Az ősz elején sok esetben késve érkeztek meg a gyerekek edzésre, ami az ősz végére folyamatosan javult. Ezért arra kérjük a szülőket, ha megoldható, inkább korábban érkezzenek a gyerekkel,

Pozitívum Számomra, hogy sok gyerek választja a focit már ilyen kis korban. Ezért a szülőknek is köszönetet kell mondani, akik biztosítják a lehetőséget a gyerekeknek a sportolásra. Kiváló kollégákkal dolgozhatok együtt, Andi és Lajos is hasonló szemlélettel rendelkezik, mint én.

Jó volt látni, hogy milyen örömmel vettek részt a gyerekek a Bozsik-fesztiválokon, valamint a novemberi teremtornákon és ezeken sikerélményekkel gazdagodtak. „

Köszönet a gyerekeknek és a szülőknek, illetve a korosztály szakmai stábjának ezért a remek őszi szezonért 👏🙏💪

Több, mint egy klub 💙💛

Hajrá Telek 💙💛